Άβα Γαλανοπούλου: To χαμόγελο και οι βόλτες με την αδερφή της!!! (PHOTOS)

84

 

Πέρασε δύσκολες ώρες, αλλά πάντα είχε δίπλα της την οικογένειά της για να την στηρίζει. Η Άβα Γαλανοπούλου χαμογελά ξανά και είναι αχώριστη με την αδελφή της Ελίνα. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και συχνά εμφανίζονται μαζί σε επίσημες εκδηλώσεις. Αυτήν τη φορά όμως η ηθοποιός και η συγγραφέας αδελφή της, βγήκαν μόνες για φαγητό στα βόρεια προάστια.

Ο φωτογραφικός φακός τις “τσάκωσε” σε χαλαρό γεύμα στο στέκι των διάσημων, το “Αλμύρα”, στην Νέα Κηφισιά και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες. Απόλαυσαν το ποτό και το γεύμα τους και μίλησαν για αρκετή ώρα… Σε πρόσφατο δημοσίευμα της Real News, αναφέρθηκε πως η Άβα έχει πει σε φιλικό της πρόσωπο: “Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια! Περνάω έναν… Γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα”.

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της στις σειρές “Δυο Ξένοι”, “50-50” και “Λατρεμένοι μου γείτονες” πριν λίγο καιρό πέρασε τη πόρτα της ανακρίτριας στο Βόλο και κατέθεσε στοιχεία για την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της, που όπως αναφέρει τις πήρε όλες τις οικονομίες μιας ζωής. Η γνωστή ηθοποιός κατηγόρησε το 2011 τον πρώην σύντροφό της πως την εξαπάτησε και ενώ εκείνη του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεψε ποτέ.

Η Άβα, μάλιστα πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο και έφθασε μέχρι και στα όρια της νευρικής ανορεξίας από τη στενοχώρια της, όταν πληροφορήθηκε πως ο έρωτας της ζωής της, την χρησιμοποίησε για να βγάλει κέρδος, όπως δήλωσε στο παρελθόν και η ίδια.

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο