Άλλη μια μεταγραφή από το MEGA στο EPSILON!!!

94

Αποχώρησε από το MEGA, αλλά όπως ανακοινώνεται και επίσημα με δελτίο Τύπου «ψήθηκε» συνεργασία με το EPSILON, όπου θα αποτελέσει την καινούργια της βάση.

 

Αν και στην αρχή της σεζόν έκανε την εμφάνισή της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, την «Καλημερούδια», πριν από λίγες ημέρες, όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit, η Ρένα Τόγια, η «Ρένα της Φτελιάς» όπως είναι γνωστή, αποχώρησε επικαλούμενη προσωπικούς της λόγους.

Τελικά όμως η γνωστή μαγείρισσα θα είναι στην ψυχαγωγική εκπομπή «Namaste» με τη Ναταλία Γερμανού και όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
“Η οικογένεια του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» μεγαλώνει, με την εκπομπή NaMaste να εντάσσει στο δυναμικό του τη «Ρένα της Φτελιάς».
Καθημερινά παρέα με τη Ναταλία Γερμανού και την υπόλοιπη ομάδα, η εξαιρετική μαγείρισσα Ρένα Τόγια προτείνει νέες γευστικές συνταγές και αποκαλύπτει τα μυστικά της.
Η «Ρένα της Φτελιάς» με 35 χρόνια εμπειρία και πολλαπλές διακρίσεις, στηρίζει μέσα από τις γεύσεις της την ελληνική δημιουργική κουζίνα αλλά και τις κλασσικές παραδοσιακές συνταγές»”.
Έτσι λοιπόν η γνωστή μαγείρισσα «έκλεισε» τη mega-λη πόρτα ξεκινώντας συνεργασία με το EPSILON, ενισχύοντας τα σενάρια που θέλουν στο κανάλι της Μεσογείων να αντιμετωπίζουν προβλήματα και με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους που δεν τους πετυχαίνει στη… συνταγή!

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

newsit.gr