Έλαμψε η ΑΠΕ “Γιτάνη”, βραβεύοντας τα παιδιά της με 23 φλουριά !! (Video drone)

307


Η Αθλ.Πολ.Ένωση “Γιτάνη” Περιστερίου, γιόρτασε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2017, βραβεύοντας με 23 φλουριά τα τμήματα ρυθμικής, ενόργανης, χορού και μετάλλια για τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους, Νάνσυ Παπία, Κων/να Παπία, Σοφία Κούτουλα, Έλενα Ντελμεκούρα, Φένια Μπόρα, Τζένη Περρωτή και Όλγα Αξιώτη, για την πολύτιμη υπoστήριξή τους στα παιδιά.
Ο κος Συμεών Σκουτέρης ως πρόεδρος της ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ, και πρόεδρος της Οργ.Επιτρ. “Cosmogym Festival & Contest”, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στη γιορτή και αναφέρθηκε σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του “Cosmogym 2017”.

Την Εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε 29-1-2017 στο γυμναστήριο “Δίδυμα” Περιστερίου, τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Περιστερίου, κος Ανδρέας Παχατουρίδης, χαρακτηρίζοντας τον σύλλογο “Γιτάνη” ως μια αθλητική οικογένεια και μεγάλο σχολείο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τόνισε τις “ευαίσθητες χορδές” του συλλόγου για τις κοινωνικές δομές.
Η εκδήλωση έκλεισε με ρυθμό, μουσική και χορό, από τις μικρές-μεγάλες αθλήτριες ρυθμικής, ενόργανης γυμναστικής και χορού.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας