Έλενα Παπαρίζου: Τι απαντά για τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την υγεία της;

107

 

«Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες που δεν πήρα, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας έγραψαν, έγραψαν, έγραψαν… Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω».

Και συνεχίζει η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας πως διαχειρίζεται πλέον τα κακεντρεχή δημοσιεύματα:

«Δεν θα σου πω ότι δεν διαβάζω όσα γράφονται και όσα πυρά μου έχουν ρίξει κατά καιρούς αλλά προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία και να αδιαφορώ. Θέλουν να γεμίσουν σελίδες το καταλαβαίνω, αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια».

 

«Όταν έγραψαν για σκλήρυνση σοκαρίστηκα και το ίδιο έγινε κι όταν έμαθα πως έγραψαν άρθρο με τίτλο «Όλη η αλήθεια για την έκτρωση της Παπαρίζου». Αθλιότητες! Κοίτα, αν κάτσω να πικραίνομαι κάθε φορά που γράφουν για μένα, χάθηκα! Θέλω να είμαι χαρούμενη, να είμαι θετική, να μην ενδίδω στην αρνητικότητα κάποιων. Δεν θέλω να με αποσπούν η κακοήθεια και η εμπάθεια. Τους γυρνάω την πλάτη μου και προχωρώ μπροστά».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που αφορούν τα κιλά της λέει εμφανώς ενοχλημένη:

«Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

πηγή toratora.gr