Έντονες συζητήσεις “Στα Άδυτα της Αυτοδιοίκησης” καλεσμένος ο Σπύρος Βρεττός. Παράλληλα συζητήθηκε η απομάκρυνση του Χίου (AUDIO)

58

Τα σοβαρά οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, οι Έξυπνες Πόλεις, το Νομοσχέδιο–Σκούπα του Υπουργείου Εσωτερικών, το μεταναστευτικό η απόφαση για λήψη δανείου από την Δημοτική Αρχή Αχαρνών,  τα αντιπλημμυρικά έργα που είναι απαραίτητα προκειμένου να γίνει βιώσιμη η πόλη των Αχαρνών και η πάταξη της εγκληματικότητας , ήταν μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν στην εκπομπή «Στα άδυτα της Αυτοδιοίκησης», την Τρίτη 7 Ιουνίου, στη Focus Music από τον καλεσμένο υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια της Αττικής , μέλος της Κ.Ε. του Κόμματος και Γραμματέα του τομές Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Σύγκλισης, κ. Σπύρο Βρεττό.

Στην εκπομπή συζητήθηκε ακόμη και η απομάκρυνση, με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, του Αντιδημάρχου κ. Αναστάσιου Χίου, από όλες τις θέσεις ευθύνης που είχε στο Δήμο. Για το θέμα αυτό, τοποθετήθηκαν  με τηλεφωνική τους παρέμβαση, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σωτήρης Ντούρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Βρεττός.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg