Έξαλλη η Ραλλία Χρηστίδου με την Ντορέττα!!! Δείτε γιατί!!!

104

Η Ραλλία Χρηστίδου πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης το κατώφλι της εκπομπής «Καλημερούδια» για να μιλήσει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και να τραγουδήσει. Ωστόσο, πολύ γρήγορα, η τραγουδίστρια έδειξε να ενοχλείται από συγκεκριμένες ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

«Παρακολουθώντας την πορεία σου όλα αυτά τα χρόνια μου κάνει φοβερή εντύπωση που ξεκίνησες από το Fame Story. Δεν θα περίμενα ποτέ ότι θα έπαιρνες μια τέτοια απόφαση», «τόλμησε» να ρωτήσει η Ντορέττα και το μάτι της Ραλλίας γύρισε ανάποδα: «Έχουμε 10 λεπτά να μιλήσουμε, θες να μιλήσουμε για το Fame Story»; Λίγο αργότερα, κι ενώ η κουβέντα παρέμενε στο Fame Story, η τραγουδίστρια είπε σε πιο έντονο ύφος: «Πάλι για το Fame Story θα μιλάμε; Έλεος! Πάμε παρακάτω! Μόνο οι δημοοσιογράφοι συντηρούν το Fame Story. Είναι φοβερό αυτό»!

Τι να κάνει και η Ντορέττα, γύρισε την κουβέντα στα πολιτικά, μήπως και δει μια άσπρη μέρα. Αμ δε! «Τώρα, το περιβάλλον εδώ της εκπομπής δεν είναι και ότι πιο καλό για να σου το αναλύσω. Χρειαζόμαστε χρόνο», ήταν η απάντηση της Ραλλίας Χρηστίδου στην ερώτηση αν είναι ευχαστιστημένη από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.

Η πάντα ψύχραιμη Ντορέττα, σήκωσε τελικά την Ραλλία για να πάει να τραγουδήσει και με χιούμορ σημείωσε: «Νομίζω ότι αισθάνεται άνετα καλύτερα από κάθε άλλη φορά»!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

star.gr