Έρχεται ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ από τη Ρωσία!!!!

91

 

Ξεχάστε την καλοκαιρία και τις βόλτες για καφέ! ν το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και ο χειμώνας θα μας έρθει μαζί με το 2016. Και θα έρθει για να μείνει τουλάχιστον μέχρι την… Άνοιξη!

Αισίως μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του 2015, ενός πολύ δύσκολου χρόνου, από κάθε άποψη. Και στο τέλος του ακόμα, ο παλιός ο χρόνος θα μας δείξει το… χειμωνιάτικό του πρόσωπο, όπως ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός στο newsit.gr.

Ο ανοιξιάτικος καιρός, που μας έκανε να χαρούμε τα Χριστούγεννα σαν να ήταν… Πάσχα, θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη, με λιακάδες, ανομβρία και ζέστη, αφού ο υδράργυρος θα συνεχίσει να είναι στους 17, 18 και πιθανόν 19 βαθμούς Κελσίου στις δυτικές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού αναμένεται στις 2-3 Ιανουαρίου, όταν τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Αλλά τις μέρες που θα ακολουθήσουν αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, αυτή τη φορά με περισσότερες βροχές και από τα δυτικά. Όσο για το πότε θα ξαναδούμε… ανοιξιάτικη μέρα; Από την Άνοιξη! Ο χειμώνας άργησε αλλά ήρθε για να μείνει τελικά!

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr