Έτσι έλυσαν την παρεξήγηση Φουρθιώτης- Μελέτη!!!

59

Μετά τις τεταμένες σχέσεις που φαινόταν πως έχει η ελεονώρα Μελέτη με τον Μένιο Φουρθιώτη και το κανάλι Έψιλον, η παρουσιάστρια σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελεονώρα την περασμένη εβδομάδα ήταν ξανά καλεσμένη στην εν λόγω εκπομπή και δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Σήμερα Ελεονώρα Μελέτη και Μένιος Φουρθιώτης έβαλαν τέλος σε όλα τα σενάρια για τη συνεργασία τους, μίλησαν για το εξώδικο που είχε κάνει η παρουσιάστρια στο κανάλι και έδωσαν και είδηση για μια νέα εκπομπή!

Σχετικά με το εξώδικο που είχε στείλει στο Espilon, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Στην αρχική μας συμφωνία είχαμε πει ότι αν χρειαστεί και προκύψουν ανάγκες για το δελτίο, αν θέλω και μπορώ, να το κάνω. Στέλνεις το εξώδικο για να προειδοποιήσεις ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα και ενημερώνεις ότι γι’ αυτό που θα βγει στον αέρα δεν είσαι υπεύθυνη».

Ο Μένιος Φουρθιώτης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Πήγες διακοπές, γύρισες και σου ζητήσαμε για λίγο καιρό ακόμα να συνεχίσεις, μέχρι την αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού. Εσύ είχες ζητήσει να κάνουμε κάποια πραγματάκια, που όμως δεν προλάβαμε και για να είσαι τυπικά καλυμμένη έστειλες το εξώδικο».

Για τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, η Ελεονώρα τόνισε: «Ούτε μου έγινε ποτέ πρόταση από τον ΣΚΑΪ, ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ με τον ΣΚΑΪ σε όλα τα χρόνια ύπαρξής μου σε αυτό τον χώρο. Δεν έχω έρθει ποτέ στη ζωή μου σε επαφή με στελέχη του ΣΚΑΪ».

Στο τέλος της συζήτησης τους, ήρθε και η αποκάλυψη από τον Φουρθιώτη: «Να σημειώσουμε, ότι ο σταθμός, η διοίκηση και τα στελέχη, όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Ελεονώρα, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει σε καθημερινό. Θα είναι μια εκπομπή που ο κόσμος θα αγαπήσει πάρα πολύ».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr