Έτσι θα καταλάβεις ότι η κολλητή σου δεν είναι και τόσο κολλητή σου!!!

140

Μήπως να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα;

 1. Πιάνεις τον εαυτό σου να ντρέπεται όταν είστε έξω μαζί.

Αυτό που δεν περιμένεις την ώρα να βγεις με την κολλητή σου και χαίρεσαι όταν είστε μαζί έξω; Ε, καμία σχέση. Αν η συμπεριφορά της όταν είστε π.χ σε ένα πάρτι σε κάνει να νιώθεις άβολα για τους χ, ψ λόγους τότε μάλλον θα έπρεπε να ξανασκεφτείς τους λόγους που κάνεις παρέα μαζί της. Αν δεν βρεις κανένα, μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσετε την παρέα. Μπορεί να σου φαίνεται σκληρό, αλλά το γεγονός ότι πριν 3 χρόνια π.χ κάνατε τρελό κέφι στα πάρτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε και σήμερα. Οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως και οι προτεραιότητές τους όσο περνάνε τα χρόνια.

2. Ζηλεύετε συχνά η μία την άλλη.

Και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που συμβαίνουν στις γυναικείες φιλίες. Το αίσθημα της ζήλιας να είναι κάτι τελείως ανθρώπινο και η έκφρασή του ορισμένες φορές να βοηθάει την εξέλιξη των σχέσεων. Όταν όμως εκφράζεται με κακία και αρκετά συχνά οδηγεί σε ρήξη την οποιαδήποτε σχέση.

3. Κουτσομπολεύεις τα μυστικά της με άλλους φίλους σου.

Εντάξει το κουτσομπολιό (ή μάλλον ο κοινωνικός σχολιασμός) είναι ένα από τα αγαπημένα σπορ των ανθρώπων γενικότερα, ωστόσο μεταξύ φίλων υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει ότι ποτέ δεν μοιραζόμαστε μυστικά άλλων. Πόσο μάλλον να τα σχολιάσουμε κιόλας σε άλλους φίλους μας.

4. Δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τους υπόλοιπους φίλους της (και πολύ πιθανόν το ίδιο να αισθάνεται και εκείνη για τους δικούς σου φίλους).

Και όταν βγαίνετε όλοι μαζί είστε μια ευχάαααριστη ατμόσφαιρα. ΝΟΤ. Αν συνηθίζετε να λέτε κακεντρεχή σχόλια για άλλους φίλους ή τα αδέρφια σας π.χ τότε εχμ.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα η μία την άλλη, κυρίως όμως δεν ΕΚΤΙΜΑΤΕ η μία την άλλη όπως και τους ανθρώπους σας. Γιατί είπαμε κάνετε ακόμα παρέα;

5. Δεν αισθάνεσαι χαρούμενη όταν είστε μαζί.

Οι φίλοι μας είναι ίσως ένα από τα πιο ευχάριστα κομμάτια στη ζωή μας. Είναι άνθρωποι που τους διαλέξαμε γιατί ταιριάζουν οι απόψεις και τα γούστα μας αλλά και γιατί μας καταλαβαίνουν περισσότερο από τον καθένα. Άρα, γιατί να κάνεις παρέα με κάποιον που σε θλίβει και δεν σου προκαλεί κανένα αίσθημα χαράς όταν κάνετε παρέα;

6. Δεν βγάζετε τον καλύτερο εαυτό η μία στην άλλη.

 Μιλάτε άσχημα η μία στην άλλη και η ειρωνεία είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τις κουβέντες σας. Γενικότερα συμπεριφέρεσαι όπως δεν θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται και πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα ή να λέει κουβέντες που δεν αρμόζουν στο χαρακτήρα σου.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 cosmopolitan.gr