Ήβη Αδάμου: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της για τον ΓΑΜΟ με τον Μιχάλη Κουινέλη!

70

Η Ήβη Αδάμου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, ενώ έδωσε για πρώτη φορά τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Για την προβολή στην προσωπική της ζωή, τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά «Όταν είσαι σε αυτό το χώρο, καλώς ή κακώς βγαίνει προς τα έξω. Είτε το επιδιώκεις είτε όχι. Προσωπικά με τον Μιχάλη (σ.σ. Stavento) δεν το επιδιώκουμε, ούτε θέλουμε να φαινόμαστε. Δεν έχει γίνει κάτι που να μας ενοχλήσει πραγματικά. Ίσως γιατί βάλαμε κάποια όρια. Ή επειδή μας σεβάστηκαν. Σε κάθε περίπτωση η προβολή που έχει η προσωπική μας ζωή δεν θα έλεγα ότι είναι λίγη, αλλά ούτε και υπερβολική. Αν με ρωτάς, θα επέλεγα να μην έβλεπε καθόλου το φως της δημοσιότητας, αλλά τουλάχιστον, ας μείνει εκεί».

Αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται το καλοκαίρι με τον Μιχάλη Κουινέλη, η ίδια δήλωσε με ειλικρίνεια «Όχι, αυτό δεν ισχύει. Δεν παντρευόμαστε με τον Μιχάλη».

Θα παντρευόταν όμως σύντομα; «Ξέρεις πώς είναι με αυτά… Συνήθως δεν τα προγραμματίζεις, έρχονται από μόνα τους… Και σου απαντώ έτσι, γιατί ξέρω ότι έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που θα με ενέπνεε να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Μιχάλης έχει μία προσωπικότητα που μου εμπνέει ασφάλεια για ένα τέτοιο βήμα! Ξέρω ότι θα έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο συμπαραστάτη, που θα ζούσαμε το κομμάτι της οικογένειας μαζί!», εξομολογήθηκε.

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι δέχεται συμβουλές από τον Μιχάλη Κουινέλη, σε ό,τι αφορά την μουσική της πορεία, εξηγώντας «Ναι, πολύ συχνά. Και τον ακούω, πρέπει να σου πω, πολύ προσεκτικά. Είμαι καλή ακροατής των όσων μου λέει. Τα λεγόμενά του έχουν ουσία και περιεχόμενο».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here