Αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια ντύνεται νυφούλα!!! (PHOTOS)

48

 

Έρχονται κουφέτα. Μια από τις πιο γνωστές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης μετρά αντίστροφα για την ημέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και πλέον δεν το κρύβει.

«Η πρόταση γάμου έχει γίνει. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε μαζί σχεδόν 7 χρόνια, ακούγονται πολλά αλλά νιώθω ότι έχουν περάσει τα μισά. Μαζί του αποκλείεται να βαρεθείς. Είναι γεμάτος ζωή και ενέργεια, έχει το καλύτερο χιούμορ που ξέρω σε άνδρα. Παρόλο που δουλεύει πολύ και έχει ένα σωρό άγχη, όταν γυρνά σπίτι είναι με το χαμόγελο», εξομολογήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον καλό της Κωνσταντίνο Λιάπη.

Όσο για την ωραιότερη έκπληξη που της έχει κάνει, η Φλορίντα τόνισε στην εφημερίδα «Αγορά» «πάρα πολλές εκπλήξεις κατά καιρούς μου έχει κάνει, από πάρτι γενέθλιων, ταξίδια αλλά και καθημερινές εκπλήξεις. Νομίζω αυτή που αγάπησα περισσότερο ήταν ένα ρομαντικό ταξίδι που είχε κανονίσει κρυφά με σύμμαχο την Ελεονώρα Μελέτη για να μην πάρω χαμπάρι και πραγματικά τα κατάφερε πολύ καλά γιατί το έμαθα λίγες ώρες πριν ταξιδέψουμε. Μου αρέσει ο άντρας με τρόπους, με παιδία, που ενημερώνετε κι έχει άποψη κι επιχειρήματα.

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr