Αλεξάνδρου: Με τον πατέρα μου δεν έχω….???? (PHOTOS)

94

Για τον χωρισμό των γονιών του αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με τον πατέρα του μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «The 2Night Show» όπου ήταν καλεσμένος.

Όπως εξομολογήθηκε το μοντέλο- συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν εκείνος ήταν τεσσάρων ετών.

0103_DIMITRIS_ALEXANDROY_8122015.jpg
«Με τον πατέρα μου δεν είμαι καλά. Δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε επαφή. Δεν είναι στενάχωρο γιατί όταν αντιληφθείς ότι όλοι δεν γεννιούνται για να γίνουν γονείς, αυτό το αντιλαμβάνεσαι στην πορεία, οπότε εκείνη τη στιγμή ίσως είναι λίγο στενάχωρο, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να έχεις και τους δύο γονείς, αλλά είχα μια μητέρα “θηρίο”» ανέφερε και πρόσθεσε: «Όταν βλέπεις ότι κωλύεται η κατάσταση, καλύτερα να κάνεις πίσω, οπότε είσαι χαρούμενος και εσύ και εκείνος. Γιατί να μου ζητήσει συγγνώμη; Εγώ δεν κρατάω κακία. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα, αν αισθάνεται καλά, είναι καλά, κι εγώ εύχομαι να είναι καλά. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα στον γάμο, δεν έχω τέτοιο θέμα. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχω τη μητέρα μου και τον παππού μου».

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr