ΑΛΜΥΡΟ ΣΝΑΚ με… μπαγιάτικο ψωμί????

122

 

Υλικά
παλιό ψωμί
αλάτι
ρίγανη
σκόρδο σε σκόνη
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε μπαστουνάκια. Βάζουμε στο ταψί του φούρνου λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε το ψωμί σε μπαστουνάκια ρίχνουμε λίγο λάδι να πάει παντού, εγώ έχω ένα ψεκαστήρα με λάδι, βολεύει πολύ αν και μπουκώνουν και χαλάνε εύκολα (αυτά για τα ρούχα) πασπαλίζω αλάτι, ρίγανη και λίγο σκόρδο. Ανακατεύω και τα βάζω στο φούρνο στους 120-150 στον αέρα για 15-20 λεπτά.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

homefood.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here