Υλικά
παλιό ψωμί
αλάτι
ρίγανη
σκόρδο σε σκόνη
ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
σκόρδο σε σκόνη
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε μπαστουνάκια. Βάζουμε στο ταψί του φούρνου λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε το ψωμί σε μπαστουνάκια ρίχνουμε λίγο λάδι να πάει παντού, εγώ έχω ένα ψεκαστήρα με λάδι, βολεύει πολύ αν και μπουκώνουν και χαλάνε εύκολα (αυτά για τα ρούχα) πασπαλίζω αλάτι, ρίγανη και λίγο σκόρδο. Ανακατεύω και τα βάζω στο φούρνο στους 120-150 στον αέρα για 15-20 λεπτά.
Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας
homefood.gr