ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ!! Σπυροπούλου-Αραβανή πιάστηκαν στα χέρια μπροστά σε όλους!!!

104

Σκηνικό μεγάλης έντασης δημιουργήθηκε πριν από λίγα βράδια στο «Ακρωτήρι», ανάμεσα στην Ευαγγελία Αραβανή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλουτ κι αυτό για ένα… τραπέζι. Όλα έγιναν τη βραδιά των γενεθλίων της Νεσχάμ Μουλαζίμ στο «Ακρωτήρι». Το συγκεκριμένο βράδυ αποφάσισε να πάει στο κέντρο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει και είχε ζητήσει ένα από τα πρώτα τραπέζια για την ίδια και την παρέα της. Όταν έφτασε στο κέντρο όμως διαπίστωσε ότι στο τραπέζι στο οποίο την οδήγησαν δεν ήταν το συγκεκριμένο  που είχε ζητήσει, αλλά ένα αρκετά πιο πίσω.  Αμέσως φανερά εκνευρισμένη ζήτησε να μιλήσει με τον μετρ και εκεί κάπου άρχισαν όλα…

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στην παρουσιάστρια όχι μόνο  δεν την κάλυψαν, αλλά την εξόργισαν κιόλας., Οι άνθρωποι του μαγαζιού, όπως αναφέρει το ciao, της είπαν ότι το τραπέζι που έχει κρατηθεί  για εκείνη δόθηκε τελικά στην Ευαγγελία Αραβανή.  Η Ευαγγελία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προσπάθεησε να «αναβαθμίσει» το τραπέζι που είχε κλείσει για τη φίλη της και ήταν αυτό που πήρε τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αρκετές θέσεις πιο πίσω από την πίστα.  Πηγές από το κέντρο αναφέρουν ότι προκειμένου να το πετύχει αυτό η Ευαγγελία είχε απευθυνθεί στον ίδιο τον Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή είχαν στη συνέχεια ένα έντονο φραστικό επεισόδιο όταν συναντήθηκαν τυχαία σε κάποιο σημείο του κέντρου , ένα επεισόδιο το οποίο κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε, όμως όσοι τις έβλεπαν καταλάβαιναν ότι δεν είναι μια φιλική κουβέντα. Άλλωστε οι δυο τους, είχαν κόντρα από το παρελθόν όταν η Κωνσταντίνα την αντικατέστηκε στην εκπομπή της Γερμανού.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr