Ανδρέας Γεωργίου: Έχω φτάσει ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας!!!

129

Είναι περιζήτητος γαμπρός αλλά παραλίγο να ντυθεί γαμπρός πολύ νωρίς. Ο Ανδρέας Γεωργίου, δημιουργός του «Μπρούσκο» μιλάει για το γάμο που δεν έκανε και μας ξαφνιάζει.

Δύο φορές έφτασε κοντά στον γάμο ο Ανδρέας Γεωργίου και το τι συνέβη αποκαλύπτει ο ίδιος στο περιοδικό ΟΚ:

«Έχω φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί ονειρευόμουν από μικρός να κάνω οικογένεια και παιδιά. Εμείς οι Κύπριοι παντρευόμαστε μικροί. Όταν ήμουν 19 ετών ήθελα πολύ να παντρευτώ και μάλιστα είχα σκεφτεί ότι το καλοκαίρι θα έκανα πρόταση γάμου στην αγαπημένη μου.

Άλλη μία φορά πάλι, στα 25 μου, ήμουν σε μία σχέση που πήγαινε σοβαρά, αλλά η τελικά η δουλειά μου μου έφερε προβλήματα.

Δεν μπορούσα να βρω ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου και επαγγελματική μου ζωή και η κοπέλα που είχα εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η δουλειά μου είναι προτεραιότητα μου. Αυτό δημιούργησε ανασφάλεια και τριβή στη σχέση μας και τελικά χωρίσαμε», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Όσο για τη σχέση του με την απιστία, ο Γεωργίου δεν υπήρξε και απόλυτα πιστός στις σχέσεις του και αποκαλύπτει:

«Ναι, το έχω κάνει. Αλλά δεν ήταν ακριβώς απάτη, διότι ήμουν σε μια φάση που ήταν λίγο μετέωρα τα πράγματα με τη σχέση μου και ξεκινούσα κάτι άλλο».

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 womenonly.gr