Απίστευτα τα καρφιά του Καλημέρη για την Μενεγάκη: «Η Ελένη παραφορτώθηκε και θυμίζει σαν….»

103

 

Είναι ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 και έτσι κάθε λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε στο «Βήμα» ο Τζώνης Καλημέρης χωρίς να παραλείπει να πετά και τα… καρφάκια του.  Αρχικά σχολίασε την συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας «επειδή το θέμα της συνέντευξης Σφακιανάκη και κάποιων άλλων στον Γρηγόρη είναι ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί από εσάς και από εμάς εσωτερικά, δεν μπορώ να πω ότι και εμάς δεν μας προβλημάτισε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια απόφαση φτήνιας, γιατί ο Γρηγόρης έκανε και άλλες 150 συνεντεύξεις. Συνολικά δεν κάναμε φτηνά πράγματα, δεν καταφύγαμε σε ακρότητες, όπως ήταν κάποιες εκπομπές του παρελθόντος που διαπραγματεύονταν το ανθρώπινο δράμα. Η κριτική που υποστήκαμε έχει να κάνει με το πολιτικώς ορθόν του θέματος, δεν έχει να κάνει με τη φτήνια. Η συνέντευξη Σφακιανάκη δεν είναι θέμα φτήνιας».

Ενώ μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκαι και τους Ράδιο Αρβύλα.

«Έχουμε πει ότι ο Λιάγκας οπωσδήποτε θα παρουσιάσει και κάποιο σόου του χρόνου και Οι «Αρβύλα» πάντα έκαναν μια σάτιρα αχρωμάτιστη, δεν εστιάζουν τη σάτιρά τους προς μία κατεύθυνση. Αυτό εφέτος, που ο κόσμος είχε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη γέλιου, σάτιρας και να τα πει, λειτούργησε πολύ καλά. Βρίσκονται στην ωριμότερη φάση τους».

Τέλος δεν παρέλειψε να κάνει τις παρατηρήσεις για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας «όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Η Μενεγάκη κάνει επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια. Ο,τι και να πω, η Μενεγάκη είναι μια σχολή μόνη της. Αν θα μπορούσα να κάνω μια παρατήρηση, αυτή θα ήταν ότι παραφορτώθηκε η εκπομπή με τόση διαφήμιση ώσπου κάποια στιγμή θύμιζε ατέλειωτη εμπορική εκπομπή και αυτό της στοίχισε σε νούμερα».

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr