Απίστευτη αποκάλυψη για Λάτσιο – Γκαγκάκη: «Είδα στη θέση μου στο X Factor την Κατερίνα! Καταλαβαίνεις τώρα τι διαπλοκή υπάρχει»! Ποιά το είπε??? (VIDEO)

243

 

Sunny Μπαλτζή, καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη, μίλησε για όλες τις φήμες που την ακολουθούν αναφορικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η τραγουδίστρια είπε: «Ο Γιάννης είναι το αγόρι μου γιατί γκουγκλάρεις Sunny Μπαλτζή και βγαίνει ο Λάτσιος. Όλες οι φωτογραφίες είναι φωτομοντάζ. Μας φάγανε τα κυκλώματα με τον Γιάννη. Ήταν η φάση τότε, ήταν πολύ νωρίς, εγώ δεν ήμουν μαθημένη με τα Μέσα. Αν παντρευτεί κάποια ο Γιάννης θα είμαι εγώ».

 

 

Στη συνέχεια, ωστόσο, η Sunny Μπαλτζή διηγήθηκε ένα περιστατικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εμπλέκοντας στην υπόθεση και την Κατερίνα Γκαγκάκη: «Όταν έγινε το πρώτο X Factor με φώναξαν για κριτική επιτροπή. Ήμουν λίγο επιφυλακτική γιατί είχε γίνει και όλος αυτός ο χαμός. Μετά από πίεση δώσαμε τα χέρια και ήταν να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Κάθομαι σπίτι μου, ανοίγω την τηλεόραση και ποια βλέπω στη θέση μου; (σ.σ. Την Κατερίνα Γκαγκάκη). Καταλαβαίνεις τώρα τι διαπλοκή υπάρχει. Τη δουλειά την έχασα, τον Γιάννη δεν θα τον χάσω».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

zappit.gr