ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ??? Η Μακρή υποστηρίζει Άδωνη και τα «χώνει» στον Λαζόπουλο?? (VIDEO)

56

 

 

… που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν από χρόνια να έχει στο όνομά του ή σε όνομα της οικογενείας του».

Θέση στην κόντρα μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Άδωνι Γεωργιάδη πήρε η Ραχήλ Μακρή, η οποία μίλησε κατά του ηθοποιού και έκανε λόγο για τα τρία εκατομμύρια που κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν, πριν από χρόνια, πως βρέθηκαν σε λογαριασμούς του.

 

«Κάνει στρατευμένη σάτιρα. Γνωρίζουμε όλοι τις σχέσεις που έχει με την κυβέρνηση και ιδίως με τον πρωθυπουργό. Βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλικές σχέσεις με όποιον θέλει. Και βέβαια υπέρτατη αλαζονεία και υπέρτατη υποκρισία, καθώς δήλωσε ότι “στην εκπομπή μου μπαίνουν μόνο όσοι θέλω εγώ”. Ναι, αλλά σε μια κοινωνία πρέπει να σέβεσαι και τον άλλον και δεν μπορείς να έχεις ξεκινήσει την ανθρωποφαγία για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και εσύ μετά να λες ότι θα κάνεις ότι θέλεις και ούτε να προσβάλεις.

Αν ήμουν στη θέση του Άδωνι δεν θα προέβαινα σε τέτοια πράξη, δηλαδή να πάω εκεί, νομίζω δεν έπρεπε να το πράξει. Θα έπρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά. Αν εγώ θεωρούσα ότι αυτό με θίγει ως προσωπικότητα και παραβιάζει τα ατομικά μου δικαιώματα, θα προσέφευγα στη δικαιοσύνη. Και επίσης θα μπορούσε ο ίδιος να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο και θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε για τα τρία εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του εξωτερικού που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν από χρόνια να έχει στο όνομά του ή σε όνομα της οικογενείας του».

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here