Απογειώθηκαν οι Team Wolf 31 στην κοπή πίτας 2017 !!! (Video)

332

Η κοπή πίτας 2017 του αθλητικού σωματείου πολεμικών τεχνών και Γενικής Γυμναστικής Team Wolf 31 (Μελίσσια), πραγματοποιήθηκε με πολλές παρουσιάσεις προγραμμάτων ρυθμικής και kickboxing, στο χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης, στις 22-1-2017.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης, κος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, καθώς επίσης και η τραγουδίστρια Εύη Ροζάκη. Η χορευτική ομάδα Hobo Illuzionerz, αποθεώθηκε από τους θεατές, με τη μοναδική χορογραφία ακροβατικών τους.
Ακολούθησε η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και η πληθωρική λαχειοφόρος, όπου μοιράστηκαν δώρα, σχεδόν σε όλους όσους παραβρέθηκαν στη γιορτή.
Ο σύλλογος δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2014 προς τιμήν μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1931 και οι οικείοι της την αποκαλούσαν χαϊδευτικά ΛΥΚΟ.
Προπονητής Kick Boxing ο Κώστας Άνθιμος, με πολλές διακρίσεις προσωπικές και πολλές διακρίσεις για τους αθλητές του συλλόγου.
Προπονήτρια Ρυθμικής και τμήματος Mother and Girl, η Πλέσσα Νάνσυ. Το αγωνιστικό τμήμα πέρυσι κέρδισε χρυσό μετάλλιο με πολύ υψηλή βαθμολογία.
Καλεσμένοι οι Hobo illusionerZ, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσίασαν μια ξεχωριστή χορογραφία ακροβατικών!
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στιγμιότυπα της εκδήλωσης…

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας