Αποχωρήσεις απο την εκπομπή της Σπυροπούλου???

105

 

Όπως φαίνεται οι αποχωρήσεις από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλουδεν θα σταματήσουν ποτέ. Είναι γνωστή εδώ και ημέρες η αποχώρηση του Πέτρου Κουσουλού που φέρεται να μετακομίζει στα «Καλημερούδια» (το θέμα δεν έχει κλείσει καθώς θα εξαρτηθεί και από το συνολικότερο μέλλον της εκπομπής) ωστόσο η Ντίνα κάνει μεγάλες προσπάθειες να μεταπείσει το στυλιστικό δίδυμο των Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Κοτζαμανίδη να παραμείνουν στο πλευρό της τουλάχιστον μέχρι το τέλος τις φετινής σεζόν.

Οι δύο fashion editors είναι από τους πλέον επιτυχημένους του χώρου με πολλές επώνυμες συνεργασίες στο ενεργητικό τους μεταξύ των οποίων η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και wealthy κυρίες Βορείων και Νοτίων Προαστίων.

Η Ντίνα ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα απαιτητική με τους συνεργάτες της και ήταν εκείνη που τους επέλεξε να συνεργαστούν. Ωστόσο ψιθυρίζεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ακόμη περισσότερο απαιτητική όσον αφορά στην εμφάνισή της ζητώντας πολλές εναλλακτικές επιλογές για το τι θα φορέσει στο πλατό της εκπομπής. Ενώ ζητούσε τις … συμβουλές τους και για τις δημόσιες εμφανίσεις της σε κοσμικά γεγονότα. Έτσι εδώ και μερικές εβδομάδες το δίδυμο ενημέρωσε την Ντίνα πως η συνεργασία λόγω πίεσης χρόνου δεν γίνεται να συνεχιστεί.

Η Σπυροπούλου που σε άλλες περιπτώσεις έχει αντιδράσει τελείως διαφορετικά λέγεται πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ιδιαιτέρως συγκαταβατική γνωρίζοντας πως οι δύο στυλίστες της έχουν προσφέρει ως επί το πλείστον επιτυχημένες εμφανίσεις. Έτσι τους ζήτησε να παραμείνουν με λιγότερο φόρτο εργασίας και χωρίς το άγχος να τις προσφέρουν διαρκώς πολλές εναλλακτικές επιλογές ρούχων ακόμη όμως απάντηση δεν έχει εισπράξει.
Φημολογείται μάλιστα πως η Ντίνα για καλό και για κακό προσέγγισε μέσω συνεργάτη της πασίγνωστη στυλίστρια η οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια με άλλη παρουσιάστρια πρώτης γραμμής αλλά και με τραγουδίστρια του ίδιου βεληνεκούς όμως η απάντηση που εισέπραξε ήταν κάθετα αρνητική.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr