Αυτά είναι τα 6 πράγματα που κάθε άνδρας οφείλει να έχει στις τσέπες του!!! (PHOTOS)

77

Αν και η νέα μόδα προτείνει στους άντρες να έχουν city bags, ωστόσο οι περισσότεροι προτιμούν να βάζουν τα απαραίτητα που χρειάζονται στην καθημερινότητά τους μέσα στις τσέπες τους. Αν κι εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, δείτε τι πρέπει να έχετε στις τσέπες σας.

Φλασάκι USB Ένα φλασάκι είναι πάντα χρήσιμο και θα σας σώσει πολλές φορές όταν θα θέλετε να αποθηκεύσετε αρχεία ή φωτογραφίες. Βρείτε ένα με μπρελόκ που να μπορεί να μπει και στα κλειδιά σας.

Ένα φλασάκι USB είναι πάντα χρήσιμο

Ένα φλασάκι USB είναι πάντα χρήσιμο

Κλειδιά με πολυεργαλεία. Δε χρειάζεται να έχετε κατσαβίδια και πένσες στις τσέπες σας αλλά μερικά μικροεργαλεία που μπαίνουν στα κλειδιά θα σας χρειαστούν πολλές φορές όταν θα χρειαστεί να κάνετε μια μικροεπισκευή στα γρήγορα.

Βάλτε στα κλειδιά σας διάφορα μικροεργαλεία. Θα σας σώσουν πολλές φορές από δύσκολες καταστάσεις

Βάλτε στα κλειδιά σας διάφορα μικροεργαλεία. Θα σας σώσουν πολλές φορές από δύσκολες καταστάσεις.

Σετ περιποίησης Οι άντρες δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να δείχνουν περιποιημένοι. Για την ακρίβεια πρέπει να είναι καλοχτενισμένοι και να έχουν περιποιημένα νύχια. Γι’αυτό καλό θα ήταν να έχουν πάντα πρόχειρα μαζί τους μια χτένα κι έναν νυχοκόπτη.

Μια χτένα είναι απαραίτητη σε έναν  άντρα που προσέχει τον εαυτό του και θέλει να είναι πάντα περιποιημένος

Μια χτένα είναι απαραίτητη σε έναν άντρα που προσέχει τον εαυτό του και θέλει να είναι πάντα περιποιημένος.

Στυλό Ο άντρας που σέβεται τον εαυτό του πάντα κουβαλάει μαζί του το δικό του στιλό. Καλό θα ήταν βέβαια, σε περίπτωση που κουβαλάτε στυλό, να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να μην είναι απλά ένα τυχαίο διαφημιστικό.

Money clip Πολλοί άντρες δεν είναι καθόλου φαν των πορτοφολιών και προτιμάνε να βάζουν τα χρήματά τους χύμα μέσα στις τσέπες τους. Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς μπορείτε να αγοράσετε ένα κλιπάκι για να κρατάτε τα χρήματά σας στη θέση τους και να μην τα χάνετε ποτέ.

Ένα κλιπάκι θα σας κρατάει ενωμένα τα χαρτονομίσματα και δε θα κινδυνεύετε να τα χάσετε εύκολα

Ένα κλιπάκι κρατάει τα χαρτονομίσματα στη θέση τους και δε θα κινδυνεύετε να τα χάσετε εύκολα.

Φλασκί Κάποτε ήταν πολύ της μόδας να κουβαλάει ένας άντρας μαζί του ένα φλασκί. Πλέον η μόδα αυτή τείνει να επανέλθει. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κυκλοφορείτε νύχτα μέρα με ένα φλασκί και να πίνετε, αλλά μπορείτε να έχετε ένα μαζί σας και να το χρησιμοποιήσετε όταν θα θέλετε να γιορτάσετε κάτι με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  filathlos.gr