Αυτή είναι η βίλα της Μπαλατσινού στο Ψυχικό!!!! Σωστό παλάτι… (PHOTOS)

121

 

Είναι το παλάτι της. Μετά από το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο η Τζένη Μπαλατσινού ήθελε μια νέα ζωή και όπως φαίνεται τα κατάφερε. Έτσι δεν θα μπορούσε να κάνει μια νέα αρχή αν δεν άλλαζε σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες τουYouweekly.gr, η Τζένη Μπαλατσινού εδώ και δυο περίπου χρόνια έχει μετακομίσει σε μια υπερπολυτελέστατη βίλα στο Νέο Ψυχικό, το οποίο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά και περιτριγυρισμένο από πανύψηλα δέντρα τα οποία είναι η καλύτερη προστασία για τα αδιάκριτα βλέμματα.  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει τοYouweekly.gr, πρόκειται για ένα οίκημα σε κλασσική μορφή με τα γήινα χρώματα και τα κεραμίδια να κυριαρχεί.

Το εσωτερικό αποτελείται από τεράστια δωμάτια, ενώ αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το εντυπωσιακό σαλόνι με την τζαμαρία. Εκεί περνά τις περισσότερες ώρες η Τζένη χαζεύοντας τον καταπράσινο κήπο της τον οποίο περιποιείται η ίδια. Το σπίτι αποτελείται από πολλά παράθυρα καθώς η παρουσιάστρια λατρεύει, όπως αναφέρουν φίλοι της στο Youweekly.gr το φως και τη θαλπωρή που προκαλεί.

 

Τα πατώματα έχουν επένδυσει ξύλου, ενώ η Τζένη θέλοντας να τα προστατέψει τα έχει ντύσει με εντυπωσιακά χαλιά όπου πολλές φορές ξαπλώνει με τις κόρες της και απολαμβάνουν ταινίες. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα γυμναστήριο το οποίο αποτελείται από όλα τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής.


Όπως πολλές φορές άλλωστε σας έχει ενημερώσει το Youweekly.gr, η Τζένη προσέχει πολύ την εμφάνισή της.Τα μπάνια του σπιτιού θυμίζουν ανάκτορο καθώς είναι τεράστια ενώ οι πετσέτες και τα αξεσουάρ που βρίσκονται εκεί είναι τοποθετημένα στην εντέλεια.

Ενώ σε κάθε ευκαιρία μπαίνει στην εντυπωσιακή κουζίνα της και επιδίδεται σε λαχταριστές δημιουργίες.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο