Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Χατζηβασιλείου!!!

114

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε το Σάββατο την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακετο» πήγε καλεσμένη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτό που θα επακολουθούσε, καθώς η εκπομπή είπε να την φέρει «κοντά» με τον γιο της Ορφέα που σπουδάζει στο Μιλάνο.

Όπως θα δείτε και στο video, ο Ορφέας βγήκε στην εκπομπή μέσω Skype αφήνοντας άφωνη την μαμά του, καθώς είχαν μιλήσει πριν κάποιες ώρες και δεν της είχε πει τίποτα.

Αφού την χαρακτήρισε «μαμά-υπεράνθρωπο», ο Ορφέας τόνισε πως «την θαυμάζω πολύ σε ό,τι κι αν κάνει και την έχω σαν είδωλο. Προσπαθώ να είμαι σαν αυτήν σε ένα βαθμό! Μου έχει μάθει πάντα να βάζω τα δυνατά μου, ό,τι κάνω να το ζω και να το κάνω με πάθος».

Όπως είναι φυσικό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θα μπορούσε να μην συγκινηθεί με τα παραπάνω λόγια, λέγοντας του:

«Αγόρι μου με συγκινείς γιατί αυτό είναι η ζωή και χαίρομαι που το πήρες αυτό το μήνυμα», αλλά πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει τη φράση της, ένας… κουκουλοφόρος μπήκε στο σπίτι του Ορφέα και του επιτέθηκε,με την παρουσιάστρια αρχικά να χάνει το χρώμα της και στη συνέχεια να συνηδειτοποιεί πως ήταν μια από τις… φάρσες του Ορφέα, ο οποίος συνηθίζει να της κάνει κάτι τέτοια:

«Είναι τρελοκομείο. Μου κάνει τέτοια συνέχεια. Είναι δίδυμος με Λέων… Τρέλα! Μην μου το ματιάξουν το παιδάκι μου στη τηλεόραση. Δεν θέλω να βγαίνουν τα παιδιά μου. Φτύστε το αγόρι μου να μην ματιαχτεί το παιδάκι μου».

VIDEO: Αυτός είναι ο γιος της Βίκυς Χατζηβασιλείου!Τι της έκανε και λαχτάρησε

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr