Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα από το «Πρωινό»!!! (PHOTOS)

104

Μυστήριο καλύπτει την απουσία της Λίτσας Πατέρα από το «Πρωινό», με τις φήμες να λένε πως η αστρολόγος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και τη Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει πότε θα επιστρέψει και… να λέει εκείνη τα ζώδια!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του Ίντερνετ, η αστρολόγος νοσηλεύεται, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί. Όπως γράφεται, η Λίτσα μεταφέρθηκε την Τρίτη (η εκπομπή «Το Πρωινό» διακόπηκε πριν τα ζώδια και μεταδόθηκε έκτακτο δελτίο λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της προκάλεσαν έντονη κούραση και αδιαθεσία, ενώ η κατάστασή της είναι καλή και θα πάρει εξιτήριο σύντομα.

«Επειδή γράφονται διάφορα, θα θέλαμε να πούμε ότι η Λίτσα μας είναι λίγο αδιάθετη, αλλά είναι καλά, είναι μια χαρά… Αύριο ή μεθαύριο θα έρθει», είπαν, το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, αποφεύγοντας να πουν αν είναι ή όχι στο νοσοκομείο, ενώ η παρουσιάστρια ανέλαβε να διαβάσει τα ζώδια, τα οποία, όπως τόνισε, έγραψε η Λίτσα!

ΘΡΙΛΕΡ με την Λίτσα Πατέρα: Φήμες ότι νοσηλεύεται - Τι αποκάλυψαν Λιάγκας και Σκορδά!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr