Αυτό είναι το video clip του “Mια καλησπέρα” που τραγουδά ο Πλούταρχος!!! (VIDEO)

113

 Το πρώτο video clip από τη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Φοίβο, είναι γεγονός.

Το τραγούδι “Μια καλησπέρα” που πλέον φτάνει στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλης της χώρας, οπτικοποιήθηκε!
Η ιστορία του τέλους μιας σχέσης δύο νέων, προβάλετε μέσα από καθημερινές τους στιγμές και μία μοντέρνα κινηματογράφηση. Ένταση, βλέμματα και στο τέλος ο χωρισμός… Όλα αυτά προβάλλονται “πάνω” στον Γιάννη Πλούταρχο που γίνετε ο κινηματογραφικός “καμβάς” της ιστορίας. Ο τραγουδιστής, σαν αφηγητής αυτού του χωρισμού, γεμίζει με συναίσθημα κάθε σκηνή, τραγουδώντας “Πέρασα να πω μια καλησπέρα…”.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και τα γυρίσματα είχαν διάρκεια δύο ημέρες. Πρώτα, γυρίστηκαν οι σκηνές της ιστορίας του χωρισμού του νεαρού ζευγαριού και έγινε το μοντάζ. Στη συνέχεια, έγιναν τα γυρίσματα του Γιάννη Πλούταρχου, όπου πάνω του, με τη βοήθεια ενός προτζέκτορα τελευταίας τεχνολογίας, έγινε η προβολή της “ιστορίας”. Ο Γιάννης Πλούταρχος με αυτό το video clip εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην καλλιτεχνική του πορεία, έχοντας μια σύγχρονη εικόνα που του ταιριάζει και τον πάει με δημιουργικότητα στο νέο του “αύριο”!

Το τραγούδι «Μια Καλησπέρα» του Γιάννη Πλούταρχου σε μουσική του Φοίβου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 gossip-tv.gr