Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με αεροπλάνο

102

Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από την εφιαλτική πτήση του Χάρισον Φορντ που λίγο έλειψε να συγκρουστεί το μονοκινητήριό του με αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες.

Ο 74χρονος Χάρισον Φορντ ετοιμαζόταν να προσγειωθεί με το μονοκινητήριο αεροπλάνο του στο αεροδρόμιο John Wayne στην Καλιφόρνια όταν ακολούθησε λάθος πορεία και λίγο έλειψε να συγκρουστεί με επιβατικό αεροπλάνο με πάνω από 100 επιβάτες.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου, με τον Χάρισον Φορντ εκείνες τις τρομακτικές στιγμές να ρωτά τον πύργο ελέγχου αν ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται κάτω του το επιβατικό αεροπλάνο. Ο Χάρισον Φορντ προσγείωσε το μονοκινητήριο αεροπλάνο του σε τροχοδιάδρομο του αεροδρομίου αντί να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο όπως τον είχαν κατευθύνει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Η Πολιτική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανακοίνωσε πως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είχαν δώσει σαφείς οδηγίες στον 74χρονο ηθοποιό να προσγειωθεί στον διάδρομο, καθώς η προσγείωση σε τροχοδιάδρομο αποτελεί παράβαση ασφαλείας. Υποστηρίζουν πως ο Χάρισον Φορντ διάβασε τις οδηγίες αλλά κατέληξε να προσγειωθεί στον τροχοδιάδρομο.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg