Βόλος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό 10χρονου μαθητή στο σχολείο από συμμαθητές του – Κατέρρευσε ο πατέρας του!

45

Νέα στοιχεία για μια υπόθεση που συγκλονίζει. Τρία παιδιά κακοποίησαν με κατσαβίδι συμμαθητή τους, μέσα στο σχολείο, με τους δασκάλους να καλούνται για εξηγήσεις…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τις αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου μαθητή από τρεις ανήλικους συμμαθητές του. Μετά το πρώτο σοκ, έρχονται στο προσκήνιο νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τις στιγμές του μαρτυρίου και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν. Ο πατέρας του 10χρονου κατήγγειλε στις 26 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του γιου του, τον κακοποίησαν σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο σχολείο, στην περιοχή του Βόλου. Ο πατέρας που είναι φρουρός βουλευτή, είπε στην εφημερίδα Freddo πως ”έχω κλονιστεί και είμαι στο κρεβάτι με χάπια”. Ο μικρός μαθητής εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, όπου και διαπιστώθηκε η κακοποίησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι δράστες χρησιμοποίησαν κατσαβίδι. Κρατούσαν το 10χρονο παιδί που καλούσε μάταια σε βοήθεια. Ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από προχθές, Τετάρτη, στην Εισαγγελία Βόλου.

Ο 10χρονος κατέθεσε στην Αστυνομία παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας άλλαξε σχολείο, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να προστατευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι 12 ετών, μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, στο οποίο υπήρξε και παλιότερα ανάλογο περιστατικό. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική στιγμή της σεξουαλικής κακοποίησης. Αν δηλαδή όλα αυτά έγιναν την ώρα των μαθημάτων ή κάποια άλλη στιγμή, που το σχολείο ήταν κλειστό. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται νέες ανακοινώσεις…

Πηγή: Εφημερίδα Freddo

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg