Βόλος: Συγκλονίζει ο θάνατος νεαρού μετά από διπλή απόπειρα αυτοκτονίας – Λύγισε στο νοσοκομείο!

72

Έπεσε σε γκρεμό και στη συνέχεια από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 26χρονου, που αρχικά είχε καταφέρει να κρατήσει το παιδί της στη ζωή…

Με τραγική κατάληξη τελείωσε η ιστορία για τον 26χρονο νεαρό από τα Κανάλια του Βόλου, που στις αρχές του μήνα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, έπειτα από νοσηλεία 17 ημερών στην ΜΕΘ του “Αχιλοπούλλειου” Νοσοκομείου Βόλου. Ο αυτόχειρας νοσηλευόταν στην ΜΕΘ και ενώ επρόκειτο να μεταφερθεί στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, εξαιτίας των πολλαπλών καταγμάτων που είχε υποστεί, τελικά ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.

Ο 26χρονος από τα Κανάλια του Βόλου στις 3 Φεβρουαρίου είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, πέφτοντας από τον 7ο όροφο όπου στεγάζεται η Α’ Παθολογική του Αχιλλοπούλειου, διότι την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει μια άλλη απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 250 μέτρων λίγο έξω από τα Κανάλια, αλλά σώθηκε χάρις στην επέμβαση της μητέρας του και συγχωριανών του που προσέτρεξαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Την επόμενη ημέρα και ενώ νοσηλευόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική, ανέβηκε σε μία καρέκλα και πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο, χωρίς να προλάβουν να τον εμποδίσουν νοσηλευόμενοι, επισκέπτες και νοσηλευτικό προσωπικό. Τότε, ως εκ θαύματος, σώθηκε καθώς έπεσε πάνω σε χώμα, αλλά είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλευόταν μέχρι που κατέληξε σήμερα.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg