Γεωργιάδης: Αυτά θα ρώταγα τον Λαζόπουλο αν πήγαινα στο τσαντίρι!!!

123

Μετά την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο «E».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε όλα όσα ήθελε να πει στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» όπου δεν του επετράπη η είσοδος!

«Αν μου έδινε φωνή και έβγαινα ζωντανά στον αέρα θα τον ρωτούσα γιατί έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, 3.000.000 ευρώ. Επίσης θα τον ρωτούσα με στοιχεία από πού βγάζει το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να διαλύσω τη Νέα Δημοκρατία και πότε ακριβώς “έγλειψα” τη χούντα. Ακόμη, θα τον καλούσα να μου πει γιατί κρίνει τους πάντες εκτός από την κυβέρνηση και τον κύριο Τσίπρα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ακόμη πως από την νύχτα της Τρίτης φτάνουν στο γραφείο του λουλούδια και μηνύματα συγχαρητηρίων από πολίτες που του έλεγαν: «Καλά έκανες με τον Λάκη, φτάνει πια!».

Ακόμα μίλησε και για τον λόγο που θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.

«Αυτή τη φορά επιχειρήθηκε από τον κύριο Λαζόπουλο παρέμβαση στα εσωκομματικά της ΝΔ, ώστε οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε… Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επηρεάσει τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα με τις εκπομπές του».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr