ΓΙΑΤΙ ο Ουγγαρέζος τα “έχωσε” στο Mega ???

114

 

Κάθε μέρα που περνάει από τα μέσα Οκτώβρη και μετά, όλο και πιο μαύρα γίνονται τα πράγματα για το πρωινό του Mega. Το Καλημερούδια πάει τόσο χάλια, που πλέον κανείς δεν ασχολείται μαζί του και δεν υπάρχει και κανένα νόημα να πεις κάτι κακό για την ποιότητα της εκπομπής.

Εκτός από τα νούμερα που φλερτάρουν με τα μονοψήφια σχεδόν καθημερινά, την περασμένη εβδομάδα είχαμε και μια αποχώρηση από την ομάδα της Ντορέττας. Η μαγείρισσα, η Ρένα Τόγια ή γνωστότερη ως Ρένα της Φτελιάς, έφυγε. Και όχι απλώς έφυγε, αλλά βρήκε γρήγορα και τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Η Ναταλία Γερμανού την υποδέχτηκε στο NaMaste, λέγοντας ότι την ήθελε πριν την πάρουν στο Mega.

«Εδώ είμαστε και υποδεχόμαστε με πολύ αγάπη τη Ρένια της Φτελιάς. Δεν ξέρεις τι χαρά έχω. Παιδιά πραγματικά, αυτή τη μαγείρισσα εγώ την κυνηγούσα, την ήθελα σαν τρελή. Μου την έκλεψαν μέσα από τα χέρια και τελικά, επειδή το σύμπαν πάντα λέει μας κάνει τα χατίρια που θέλουμε, την έχω!».

Η μαγείρισσα με τη σειρά της άφησε για δεύτερη φορά αιχμές για τη συνεργασία της με το Mega.

«Ήθελα να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα όλους. Τελικά όταν δουλεύεις με ήθος και με αξιοπρέπεια η συνταγή πάντα πετυχαίνει και σε εμένα, αυτό που κάνω τόσα χρόνια έχει πετύχει και το βασικό είναι να προσέχεις να κάνεις σωστές συνεργασίες και με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που κάνεις και εσύ να εκτιμάς αυτούς τους ανθρώπους.»

Κι επειδή στο Mega πλέον έχουν πιάσει πάτο όσον αφορά την πρωινή ζώνη, αφού εδώ και δύο χρόνια πέφτουν χωρίς σταματημό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρήκε την ευκαιρία να πει δυο λογάκια στα πρώην αφεντικά του σε σχέση με τα λεγόμενα της κυρίας Τόγιας και τις αιχμές που άφησε.

«Προφανώς δεν αναφέρεται στους συνεργάτες της, αλλά στα στελέχη που ενδεχομένως δεν της φέρθηκαν με εκτίμηση. Εγώ ήμουν τόσα χρόνια στο Mega δεν είχε απομακρυνθεί ποτέ άνθρωπος, δεν είχε απολυθεί ποτέ άνθρωπος από το πρωινό. Τι να πω τώρα; Είναι και λεπτή η θέση μου. Σε κάθε περίπτωση, κάποια στιγμή ας πάρουν οι άνθρωποι που πρέπει τις ευθύνες τους! Δεν μπορεί να φταίει μία ο Κωστόπουλος, μία ο Σεφερλής, μία η Ντορέττα! Κάποιοι κάνουν τις επιλογές, οι οποίοι κρύβονται πίσω από την καρέκλα τους τόσα χρόνια!»

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε;

 

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here