Γιώργος Χειμωνέτος: Έχασε το πατρικό του σπίτι σε πλειστηριασμό!

86

Ο Γιώργος Χειμωνέτος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε πριν ένα χρόνο όταν έχασε το πατρικό του σπίτι σε πλειστηριασμό και αλλά και την ευτυχία που βιώνει δίπλα στη σύντροφό του, Εύα και τη νεογγένητη κόρη τους, Αρμονία.

«Έχασα το πατρικό σε πλειστηριασμό μου πριν ένα χρόνο… Την εποχή που ξεκίνησε η κρίση εγώ είχα επιχειρηματικά ανοίγματα. Δεν είναι ότι δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές μου. Απλά μου τραβήξαν το χαλί… Σε αυτό το σπίτι στη Ρόδο μεγάλωσα. Έμεινα μέχρι 18 ετών. Μετά ανέβηκα στην Αθήνα. Ήταν οι αναμνήσεις μου το πατρικό μου σπίτι και δεν ήθελα να το χάσω!» εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μία».

«Από εκεί και πέρα είδα και τη θετική πλευρά. Εγώ στεναχωρήθηκα απίστευτα, η αδελφή μου που έμενε εκεί στο σπίτι στεναχωρήθηκε διπλά, αλλά από κι ύστερα εστίασα στη λύση και όχι στο πρόβλημα. Η λύση είναι δουλεύω, προχωράω, εξελίσσομαι και διπλασιάζω τα λεφτά που είχα πριν. Πως γίνεται αυτό; Να πιστέψεις στον εαυτό σου!» πρόσθεσε.

Πλέον, όπως λέει ο ίδιος, είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του χάρη και στην σύντροφό του Εύα, η οποία ήταν από τα μεγαλύτερα στηρίγματα που είχε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.


Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

govatileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here