Γι’ αυτό αυτοκτόνησε ο 21χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη!!!

301

 

Τραγωδία στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου όπου ο 21χρονος φοιτητής του Μηχανολογικού βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο του άλσους.  Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας επιστάτης ο οποίος πήγε τυχαία στο σημείο για να καθαρίσει τον προαύλιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ιδίως έπειτα από το θάνατο του πατέρα του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε από τον επιστάτη την προηγούμενη Δευτέρα, αλλά το περιστατικό έγινε ευρέως γνωστό μέσα από φοιτητική ιστοσελίδα.

Όπως φέρεται να ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές ο αδελφός του αυτόχειρα, επίσης φοιτητής του Πολυτεχνείου, ο αδελφός του το τελευταίο διάστημα είχε αναπτύξει έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ίσως από το πρόωρο χαμό του πατέρα τους.

Η μητέρα του αυτόχειρα στο μεταξύ υποστηρίζει πως το παιδί της δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά ανησυχίες για το μέλλον του αλλά και τα κοινωνικά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει στην χώρα η οικονομική κρίση…

Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 21χρονου νέου που αυτοκτόνησε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο είναι πολλά, ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα προσπάθησε να «κουκουλώσει» το θέμα, ενώ ακόμα και σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος, αφού η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία.

Ο Βασίλης Αντώνος, μεσαίος γιος του αείμνηστου Γιώργου Αντώνου, φοιτητής του Πολυτεχνείου, δεν είναι πια μαζί μας. Ο επίλογος της σύντομης ζωής του γράφτηκε την περασμένη Πέμπτη, όπου έγινε και η κηδεία του στην Νέα Μάρκη!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr