Γκέντζογλου-Ηλιάδη: Η πρώτη τους οικογενειακή φωτογράφηση!!! (PHOTOS)

106

Ο Σάββας Γκέντζογλου έχει στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη για περίπου 2,5 χρόνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί και μιλάει για το ενδεχόμενο γάμου, για τη σχέση τους αλλά και για τη γνωριμία τους.

O 25χρονος ποδοσφαιριστής της Μπάρι τους τελευταίους 17 μήνες είναι πατέρας, καθώς η Αγγελική έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, μετά τον 10χρονο Μπάμπη. Ο μικρός Βασίλης ήταν το επιστέγασμα του έρωτα του διάσημου ζευγαριού.

Το «ΟΚ!» φωτογράφησε μαζί και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας για πρώτη φορά και πήρε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Σάββα και την Αγγελική.

-Πόσο άλλαξε τη ζωή σας ο ερχομός του γιου σας;

Σάββας: Η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου, ως προς την καθημερινότητά μου, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Έχουμε μοιράσει με την Αγγελική πολύ καλά τα πάντα σχετικά με το μωρό κι έτσι ο καθένας έχει τον χώρο και τον χρόνο του. Αυτό που έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό είναι το πώς σκέφτομαι πλέον. Ό,τι κι αν θέλω να κάνω μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Αγγελική: Παρόλο που την εμπειρία της μητρότητας την είχα ζήσει δέκα χρόνια πριν, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος μου Μπάμπης, νομίζω ότι είχα περισσότερο άγχος. Όταν γίνεσαι μητέρα στα 25 σου, όπως συνέβη την πρώτη φορά, έχεις άλλο τρόπο σκέψης. Είσαι πιο χαλαρή, πιο ανέμελη και λιγότερο συνειδητοποιημένη. Την πρώτη φορά οι εννέα μήνες πέρασαν χωρίς να καταλάβω καλά καλά τις αλλαγές που συνέβαιναν στο σώμα μου και πόσο μεγάλο είναι αυτό που συμβαίνει.

-Ποιος είχε περισσότερο άγχος; Εσύ ή ο Σάββας;

Αγγελική: Δεν θα το χαρακτήριζα «άγχος». Όλοι οι μπαμπάδες δεν μπορούν να αντιληφθούν ακριβώς τι γίνεται, γιατί δεν βιώνουν την αλλαγή στο σώμα τους. Εκεί που συνειδητοποιούν αυτό που συμβαίνει είναι όταν ο γιατρός τούς δίνει ξαφνικά το παιδί στην αγκαλιά. Τότε καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής.

-Σάββα, πώς φανταζόσουν τη στιγμή που θα έπαιρνες στα χέρια το μωρό σου και πώς ήταν τελικά:

Σάββας: Φανταζόμουν πως θα ήταν κάτι ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο, αλλά πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα. Τη στιγμή που παίρνεις το μωρό σου στα χέρια σου σε πλημμυρίζουν συναισθήματα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν καν.

-Θυμάσαι την πρώτη μέρα που γυρίσατε με την Αγγελική και το μωρό στο σπίτι;

Σάββας: Ήταν η πιο αγχωτική μέρα της ζωής μου, γιατί όλα ήταν πρωτόγνωρα για εμένα. Αλλά τελικά μου βγήκαν όλα πολύ φυσικά, σαν να το είχα ξαναπεράσει. Στο να ξεπεράσω το άγχος μου με βοήθησε πολύ και η Αγγελική, και έτσι μετά τις πρώτες μέρες μου φαίνονταν όλα πιο εύκολα.

-Αγγελική, είναι καλός πατέρας ο Σάββας;

Είναι απίστευτος μπαμπάς. Μπορώ να πω μάλιστα ότι είχε πολύ λιγότερο άγχος από εμένα και τις πρώτες μέρες που εγώ φοβόμουν να τον κάνω μπάνιο, τον έπαιρνε και τον έκανε μόνος του. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση, γιατί ήταν σαν να το είχε κάνει εκατό φορές.

-Ήταν υπερπροστατευτικός ο Σάββας απέναντί σου;

Κάποιες φορές ναι. Αλλά επειδή, όπως προανέφερα, είχα φυσιολογική εγκυμοσύνη, δεν είχα ανάγκη. Μέχρι τον 8ο μήνα μπορεί να με έβλεπες να σφουγγαρίζω το σπίτι και να μην έχω κανένα πρόβλημα. Λίγο η ζέστη με ενοχλούσε κι εκεί ο Σάββας ήταν από πάνω μου, λέγοντάς μου ότι θα πρέπει να ξεκουράζομαι περισσότερο.

-Η εγκυμοσύνη ήρθε πριν καν συμπληρώσετε έναν χρόνο μαζί. Φοβηθήκατε ότι ήταν νωρίς για τέτοια δέσμευση;

Αγγελική: Δεν υπάρχουν στάνταρ σε αυτά τα πράγματα. Συμφωνώ ότι χρειάζεται ένας χρόνος για να διαπιστώσεις αν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο. Παρ’όλα αυτά, παρότι με τον Σάββα, λόγω και της δουλειάς, δεν ήμασταν συνέχεια μαζί, νιώσαμε πολύ όμορφα ο ένας για τον άλλον από πολύ νωρίς. Και καταλήγω πως ό,τι έρχεται στη ζωή μας έρχεται την κατάλληλη στιγμή και έρχεται πάντα για καλό. Από τη στιγμή που ο Θεός μάς έστειλε ένα παιδί, ήξερα ότι θα είμαστε καλά μαζί. Δεν το φοβήθηκα καθόλου.

-Εσύ, Σάββα;

Αγχώθηκα, σε λογικό πλαίσιο, όχι λόγω ηλικίας, αλλά επειδή ήταν κάτι καινούργιο για εμένα. Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά και ήθελα να γίνω μικρός πατέρας για να μπορώ να τα χαρώ περισσότερο.

-Φανταζόσουν, όταν είχατε πρωτογνωριστεί με την Αγγελική, ότι τελικά θα ήταν η γυναίκα της ζωής σου, αυτή με την οποία θα έκανες οικογένεια και παιδιά;

Σάββας: Αυτό που ξέρω είναι πως όταν γνώρισα την Αγγελική ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Όσο περισσότερο τη γνώριζα, τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγελική με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ πολύ σημαντικό επίσης το ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη. Είναι λογικό να έχει ανάγκη από ορισμένα πράγματα που δεν τα είχε μεγαλώνοντας και προσπαθώ, όσο μπορώ, να του τα προσφέρω.

-Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Σάββας: Για εμένα ναι, σίγουρα. Η Αγγελική δεν με είχε δει. (Γελάει). Εκείνη την περίοδο έπαιζα στο εξωτερικό και είχα έρθει για ένα Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα. Την είδα σε ένα νυχτερινό κέντρο από μακριά και από εκείνο το βράδυ έκανα τα πάντα για να έρθω σε επαφή μαζί της.

Αγγελική: Με τον Σάββα επικοινωνούσαμε τρεις μήνες πριν συναντηθούμε. Και όταν έγινε αυτή η πρώτη συνάντηση, πραγματικά νιώσαμε κάτι. Δεν ξέρω αν ήταν γραφτό να συναντηθούμε, αλλά κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις από την αρχή.

-Σκοπεύετε να παντρευτείτε ή ο γάμος είναι κάτι που δεν σας απασχολεί;

Αγγελική: Δεν νιώθω την ανάγκη να παντρευτώ. Η ζωή μας τα έφερε έτσι που φτιάξαμε την οικογένειά μας, οπότε δεν με απασχολεί. Εγώ πάντα τον γάμο τον είχα στο μυαλό μου ότι πηγαίνεις με τον άντρα σου σε μια εκκλησία και παίρνεις την ευλογία του Θεού. Από τη στιγμή που ο Θεός μάς ευλόγησε φέρνοντάς μας το παιδάκι μας, δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να παντρευτούμε.

Σάββας: Θεωρώ πως ο γάμος δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Είναι απλώς ένας τίτλος. Από κει και πέρα, ξέρω ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται τη μέρα του γάμου της, οπότε…

-Θα θέλατε στη ζωή σας ένα ακόμη παιδί;

Σάββας: Δεν νομίζω ότι πρέπει να προγραμματίζονται αυτά τα πράγματα. Τα παιδιά, για εμένα, είναι ευλογία.

Αγγελική: Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που έχουν τρία και τέσσερα παιδιά. Νομίζω ότι μια γυναίκα που έχει δύο παιδιά μπορεί να τα κουμαντάρει… Από κει και πέρα, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν. Είναι πραγματικά ηρωίδες. (Γελάει).

-Περάσατε ποτέ κρίση στη σχέση σας;

Αγγελική: Όχι. Τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εντάξει, όπως όλα τα ζευγάρια, έχουμε κι εμείς τις δύσκολες στιγμές, αλλά, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά και νιώθω πως οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί έχουμε τη διάθεση να το αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ πολύ σημαντικό σε μια σχέση να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου, να τον στηρίζεις και να χαίρεσαι όταν πηγαίνει καλά και προχωράει. Κι αυτό το έχουμε και οι δύο.

-Σάββα, τον τελευταίο χρόνο είσαι αναγκασμένος, λόγω του ποδοσφαίρου, να είσαι στην Ιταλία. Τι σου λείπει περισσότερο;

Σάββας: Η καθημερινότητα μέσα στο σπίτι. Τα πιο απλά πράγματα, όπως να δω έναν αγώνα ποδοσφαίρου με τον Μπάμπη ή να παίξω με τον Βασιλάκη. Αυτά τα απλά μου λείπουν περισσότερο, γι’ αυτό όταν έρχομαι στην Ελλάδα προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο σπίτι. Το απολαμβάνω.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr