Γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει τον άγνωστο… αδερφό της!!! ()

113

 

Έχει μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την παράσταση “Πριν το Χάραμα”. Είναι χαλαρή, ευδιάθετη, συνειδητοποιημένη και πάνω απ’ όλα ξέρει τι θέλει να κάνει από εδώ κι εμπρός στη ζωή της με την όμορφη οικογένεια που έχει αποκτήσει μαζί με τον Δημήτρη Μάζη και τα δύο παιδιά τους, την 6χρονη Ανδριάνα και τη 2 ετών Καλλινίκη. Μπορεί να μη λέει πολλά, αλλά από το λίγο που την ξέρω, το βλέπω στα μάτια της, στον τόνο της φωνής της. Επιθυμεί ένα νέο ξεκίνημα -και το εννοεί- αφήνοντας πίσω το παρελθόν… Μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε στο youweekly.gr και για τον…άγνωστο αδερφό της, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή του...

-Έχετε κι έναν αδελφό;

«Είναι το κρυφό ταλέντο της οικογένειας! Έλειπε για χρόνια στην Αμερική. Γενικά ο Γιώργος δεν είναι όπως εμείς, που έχουμε τσαμπουκά και θράσος! Αυτός είναι πιο ντροπαλός. Γι’ αυτό και την τέχνη του την βγάζει στη ζωγραφική. Έχει γράψει, όμως, σενάρια και θεατρικά.»

-Με τη Ματθίλδη θα ξανακάνετε κάτι μαζί;

«Το σκεφτόμαστε όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ.»

-Είσαι σπάταλη;

«Είμαι οικονόμα. Έχω τον Δημήτρη για τις σπατάλες!»

-Συνήθως οι αθλητές είναι τα εύκολα «θύματα» για να τους πλησιάσουν επιτήδειοι. Έχει συμβεί;

«Πιθανόν, αλλά δεν κάνει κάτι χωρίς να το τσεκάρει.»

-Συμβουλεύεστε ο ένας τον άλλον;

«Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον Δημήτρη σχετικά με το πώς βλέπει τα πράγματα και είναι ακριβώς αυτή η άποψη που χρειάζομαι.»

-Βαριέσαι εύκολα;

«Εύκολα και γρήγορα! Παλιά με τη Ματθίλδη στα σόου με το που γινόταν η πρεμιέρα και ολοκληρώνονταν οι ατελείωτες πρόβες έλεγα: «Τώρα πρέπει να το ξανακάνουμε;». Φτάνω στην κορύφωση ενός πράγματος και μετά δεν μ’ενδιαφέρει!»

-Έχεις σκεφτεί να καταθέσεις μια ιδέα για εκπομπή;

«Το θέμα είναι ότι τα κανάλια –ανέκαθεν– είχαν ένανφόβο να ρισκάρουν. Πάντα τους πήγαινα ιδέες και εγώ μόνη μου αλλά και με τη Ματθίλδη. Τους άρε- σαν, αλλά φοβόντουσαν να κάνουν κάτι καινούριο.»

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr