Γνωστός πολιτικός πάει Πλούταρχο και το ρίχνει στο τσιφτετέλι!!! (PHOTOS)

52

Νέα εποχή στους χορούς των πολιτικών εγκαινίασε πρώην υπουργός, ο οποίος άφησε πίσω του τα γνωστά ζεϊμπέκικα και το έριξε στο… τσιφτετέλι, πάνω στην πίστα και συνοδεία αιθέριων υπάρξεων!

Στο τσακίρ κέφι μόλις άκουσε τους στίχους «δε χρωστάω, όλα τα ‘χω πληρωμένα/ κι άλλα τόσα χαρισμένα» ήρθε ο Γιάννης Πανούσης, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κι ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος, όπου έγινε ο ετήσιος χορός των αστυνομικών υπαλλήλων.

«Έχω κάνει αμαρτίες, να το ξέρεις, να το ξέρεις…», συνέχισε να λέει ο τραγουδιστής, κάνοντας τον καθηγητή Εγκληματολογίας να δείξει ακόμα περισσότερο τιςικανότητές του στους ανατολίτικους χορούς, όπως βλέπουμε και σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Ίντερνετ.

Ρέστα έδωσε ο πρώην υπουργός, ο οποίος, μάλιστα, άρχισε τον χορό από το… τραπέζι του, ενώ οι κυρίες που τον συνόδευαν, δεν προλάβαιναν να συναγωνιστούν τα λικνίσματα και τις φιγούρες του!ΒΙΝΤΕΟ: Πολιτικός χόρεψε τσιφτετέλι στην πίστα του Πλούταρχου – Ρεσιτάλ λικνίσματος!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr