Γρεβενά: Ακυβέρνητο ταξί για 200 μέτρα – Το μεγάλο λάθος του οδηγού [pics, vid]

163

Απίστευτες εικόνες σε δρόμο των Γρεβενών μπροστά στα έκπληκτα μάτια πεζών και οδηγών. Πως έγινε το κακό…

Τυχερός, μέσα στην ατυχία του, ήταν χθες το μεσημέρι ένας οδηγός ταξί στα Γρεβενά, όταν το αυτοκίνητό του, άρχισε να κινείται μόνο του με την όπισθεν, σε κεντρικό δρόμο της πόλης χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος οδηγός Δ.Π, σταμάτησε με το ταξί του σε περίπτερο για να προμηθευτεί τσιγάρα, στην οδό 13ης Οκτωβρίου, κοντά στο 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών, με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης για Βασιλίτσα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, για άγνωστο λόγο, (πιθανώς να μην έπιασε καλά το χειρόφρενο), βλέπει το όχημά του να κινείται ακυβέρνητο με την όπισθεν, προς την πόλη των Γρεβενών και να διανύει μία απόσταση 200 περίπου μέτρων, χτυπώντας δύο σταθμευμένα οχήματα, δεξιά όπως κατέβαινε και στην συνέχεια ένα λεωφορείο αριστερά της διαδρομής και να σταματά στην άκρη του δρόμου.

Από αυτή την διαδρομή, ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Ερευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, πραγματοποιεί το τμήμα της Τροχαίας Γρεβενών…

Πηγή: star-fm.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg