Δάφνη: “Έχω φρικάρει”! Το ένοχο μυστικό στο υπόγειο – κολαστήριο για την 22χρονη κοπέλα

63

Ο σχεδόν τυφλός και υπέρβαρος δράστης του άγριου βιασμού της 22χρονης κοπέλας στη Δάφνη φαίνεται πως έκρυβε εδώ και πολύ καιρό ένα ένοχο μυστικό.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μετατράπηκε σε κολαστήριο για τη νεαρή γυναίκα ήταν παρούσα στην επιχείρηση της αστυνομίας να μπει ένα τέλος στα όσα φρικτά διαδραματιζόταν στο ημιυπόγειο.

Τυχαία βρέθηκε με τον σύζυγό της έξω από το διαμέρισμα την ώρα που οι αστυνομικοί έσπαζαν την πόρτα για να μπουν στον χώρο και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του 53χρονου.
Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα,έτρεχαν να σώσουν την κοπέλα έχω “φρικάρει” δεν μπορώ να το διανοηθώ”.
Η Κ. Καρμάτη δήλωσε σοκαρισμένη, είπε πως ο 53χρονος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα πριν δυόμισι χρόνια, στα τέλη του 2014. Συμπλήρωσε ωστόσο κάτι που φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο 53χρονος κάτι έκρυβε.
Όπως είπε από τον καιρό που νοίκιασε στο σπίτι ήταν μόνιμα στο παράθυρο πλάι στην είσοδο, αποτρέποντάς τους ουσιαστικά να μπουν μέσα στο σπίτι. Φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν ήθελε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να δουν τις… εγκαταστάσεις που είχε.
Όπως αποκαλύφθηκε είχε εγκαταστήσει κάμερες. Αν και ο ίδιος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 95% τυφλός είχε εγκαταστήσει κάμερες στον χώρο. Είχε πολλά σεξουαλικά βοηθήματα και “ομοιώματα”, ενώ κατά την εισβολή των αστυνομικών εντοπίστηκε ως και μια κάμερα την οποία ο δράστης είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της κοπέλας…

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg