Δάφνη: Ήθελε να πουλήσει τα βίντεο του βιασμού – Θύματα κι αλλες τρεις γυναίκες;

45

Μέχρι θανάτου θα βίαζε την 20χρονη φοιτήτρια, ο υπέρβαρος σάτυρος της Δάφνης, ο οποίος μάλιστα θα πωλούσε έναντι χιλιάδων Ευρώ στο λεγόμενο σκοτεινό διαδίκτυο, τις αρρωστημένες σκηνές που είχε τραβήξει στο ισόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος.

Σε αυτό το ανατριχιαστικό συμπέρασμα κατέληξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έσωσαν από τα “νύχια” του υπέρβαρου σάτυρου την 20χρονη φοιτήτρια, που έζησε για ένα 24ωρο τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του “τυφλού” βιαστή της.

Η λεπτομέρεια που οδήγησε τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάσουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο του αργού θανάτου της φοιτήτριας και μάλιστα μέσα σε απανωτούς βιασμούς και απόλυτη βια και τελικά κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, ήταν το κινητό της κοπέλας το οποίο βρέθηκε στο κολαστήριο της οδού Όθωνος απενεργοποιημένο και με την μπαταρία βγαλμένη.
Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο έδειξε στους Αστυνομικούς πως ο υπέρβαρος σάτυρος είχε μελετήσει άριστα τις κινήσεις του, και αφού έκλεισε το κινητό της κοπέλας έβγαλε την μπαταρία, γνωρίζοντας πως σύντομα θα δηλωθεί εξαφανίσει για την 20χρονη και μέσω του κινητού της θα προσπαθήσουν οι Αρχές να εντοπίσουν το θύμα του.
Για το λόγο αυτό και γνωρίζοντας πως ακόμα και κλειστό το κινητό εκπέμπει σήμα εκπομπής, έβγαλε την μπαταρία, προκειμένου να είναι σίγουρος πως δεν θα εντοπιστεί η κατοικία του.
Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξερεύνηση του υπολογιστή αλλά και των καμερών – η μια σε γυαλιά – που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στο υπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος στην Δάφνη, εντοπίζουν ίχνη περιηγήσεις στο λεγόμενο “σκοτεινό διαδίκτυο”.


Ένα παράλληλο ίντερνετ δηλαδή, που χρησιμοποιούν οι μαφιόζοι, οι παιδεραστές και κάθε λογής ανώμαλοι, προκειμένου να δημοσιοποιούν τις πλέον φρικιαστικές τους πράξεις, πάντα έναντι αμοιβής, χρηματικής η ..άλλου είδους υλική ανταμοιβή.
Κατά συνέπεια εξετάζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο, ο υπέρβαρος σάτυρος να έχει ήδη διακινήσει στο σκοτεινό διαδίκτυο, έναντι αδράς αμοιβής, το ανατριχιαστικό υλικό με τους απανωτούς βιασμούς τις 20χρονης, χρησιμοποιώντας μάλιστα ερωτικά ομοιώματα.
Τέλος οι αστυνομικοί εξετάζουν τις υποθέσεις άλλων τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε αγγελία του 52χρονου και ενδέχεται να δέχθηκαν ελαφρά σεξουαλική παρενοχλήσει, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν γρήγορα την δουλειά που τους προσέφερε ο υπέρβαρος σάτυρος.
Για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται με απόφαση του Εισαγγελέα να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου βιαστή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg