Δείτε πως είναι σήμερα η Νόρα Βαλσάμη!!! (PHOTOS)

108

Υπήρχε κάποτε μια εποχή που η Νόρα Βαλσάμη ήταν ένα από τα πιο γοητευτικά πρόσωπα του Ελληνικού Κινηματογράφου. Ξανθιά με έντονα γαλανά μάτια, μία μοναδική ευγενική παρουσία που θα μπορούσαμε άνετα να εξάγουμε στις … πασαρέλες του Παρισιού λόγω της μοναδικής ομορφιάς της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει να μην υποβληθεί σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Έχει αποφασίσει να αφήσει το χρόνο να περάσει από πάνω της φυσιολογικά, με οποιοδήποτε αντίτιμο. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε.

Σημειώστε πως η ηθοποιός εννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου στις 24 Ιανουαρίου του 1948. Είναι σύζυγος του σκηνοθέτη Ερρίκου Ανδρέου που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Τα δύο πόδια σ’ ένα… παπούτσι!» της Φίνος Φιλμ του 1967 που σκηνοθέτησε ο ίδιος με το ψευδώνυμο Δημήτρη Μήκα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι σπούδασε χορό και ρυθμική στην Αίγυπτο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε μια παραγωγή του 1965, στην κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες, όταν ακόμη φοιτούσε στη δραματική σχολή. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Τζένη, Τζένη».

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr