Δε φαντάζεστε τι ηλικία είχε ο πρώην σύζυγος της Ειρήνης Χειρδάρη όταν παντρεύτηκαν!

878

 

Όσα είπε για το γάμο του και τον χωρισμό του με την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη.

O Rodrigo Cruz Santos μίλησε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» για το γάμο του και τον χωρισμό του με την Ειρήνη Χειρδάρη, αλλά και την απόφαση του να φύγει από τη χώρα τους σε νεαρή ηλικία.

«Η Ελλάδα προέκυψε από την Ειρήνη Χειρδάρη. Ήμουν διακοπές στη Βραζιλία και σκεφτόμουν που να πάω και τότε είχα γνωρίσει την Ειρήνη. Ερωτευτήκαμε, μείναμε αρκετό καιρό μαζί στη Βραζιλία, μετά έπρεπε να γυρίσει για τη δουλειά και μου έκανε την πρόταση. Στην αρχή δεν ήξερα, γιατί δεν ήθελα να πάω κάπου που δεν πίστευα πως ήταν οικονομικά σταθερή η χώρα. Ήθελα να πάω κάπου που θα βρω δουλειά και θα είναι καλά. Τελικά ήρθα και έκατσα εννιά χρόνια.

Με την Ειρήνη παντρευτήκαμε, περνάγαμε πολύ καλά και για αυτό χωρίσαμε και πολύ καλά. Με την Ειρήνη είχαμε μία πολύ ήσυχη και φιλική σχέση και αποφασίσαμε για δικούς μας προσωπικούς λόγους να χωρίσουμε και έμεινα εδώ επειδή μου άρεσε, ήταν ωραία.

Στη Βραζιλία γενικά φεύγουμε και πιο νωρίς από το σπίτι. Στα 20, 21, 22 ή παντρεύτηκες ή έφυγες από το σπίτι. Ακόμα και στην ίδια πόλη, δύσκολα θα μένεις με τους γονείς σου. Όταν έφυγα από το σπίτι στα 15 δεν ήταν παράξενο. Τότε στα 15 παντρεύονταν κιόλας. Ήταν κάτι φυσιολογικό για μένα ο γάμος. Όλοι λένε πως παντρεύτηκες τόσο μικρός. Είναι πολύ φυσιολογικό για μένα. Ήμουν 18- 19.»

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here