Διαζύγιο ΣΟΚ!!! Χωρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου! Εγκατέλειψε το Καστρί η Άντα και μετακόμισε στο Κολωνάκι…

92

 

Οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την επί 26 χρόνια σύζυγό του επανέρχονται στο προσκήνιο έπειτα από δημοσίευμα της Espresso που τους θέλει να έχουν πάρει την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει συγγενείς και φίλοι ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους.

Άλλωστε κανείς δεν θυμάται πλέον την τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο Γιώργος Παπανδρέου στις γιορτές προτίμησε να είναι με τα αδέλφια του. Συνέφαγε με συγγενείς του στη Δροσιά τα Χριστούγεννα και στη Νέα Ερυθραία την Πρωτοχρονιά. Και από τα δύο τραπέζια έλειπε η Άντα Παπανδρέου.

Η τελευταία επίσημη κοινή του εμφάνιση ήταν το περασμένο Πάσχα στην Κρήτη. Λίγο καιρό νωρίτερα και ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό από την πλευρά Παπανδρέου με μια λιτή ανακοίνωση τα δημοσιεύματα είχαν διαψευστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, παρά τις γέφυρες που προσπαθούν να ρίξουν μεταξύ του συγγενικά του πρόσωπα όλα δείχνουν ότι Γιώργος και Άντα Παπανδρέου βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα μετά την διάψευση των δημοσιευμάτων ότι η Άντα Παπανδρέου εγκατέλειψε την οικία τους στο Καστρί και μετακόμισε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

«Έκτοτε μοιάζουν να απέχουν από κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ στις λιγοστές εμφανίσεις τους είτε είναι μόνοι είτε συνοδεύονται από την κόρη τους Μαργαρίτα που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο γονείς της», σημειώνει η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας στην συνέχεια ότι στις δύο τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου δε συνοδευόταν από την σύζυγό του.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, «οργιάζουν οι φήμες ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου».

Η εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην personal trainer του Γιώργου Παπανδρέου, εξηγώντας ότι «πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για στενή σχέση του πρώην πρωθυπουργού με τη 42χρονη γκουρού των pilates που συνέβαλε καθοριστικά στην ανανέωσή του».

Παρόλα αυτά ενημερώνει ότι η γυμνάστρια δηλώνει παντρεμένη στην προσωπική της σελίδα στο facebook όπου οι φωτογραφίες της δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr