Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 36χρονης! “Ας μιλήσει ο γιατρός να λυτρωθούμε”

50

– Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το αυτοκίνητο, με το οποίο ο αγγειοχειρουργός φέρεται να μετέφερε το πτώμα της, προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, στο Epsilon
– Ο γιατρός επιμένει ακόμα ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης
– Η 36χρονη μητέρα είχε εξαφανιστεί στις 26 Απριλίου, ημέρα που είχε ραντεβού στο ιατρείο του
– Το πτώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής
– Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις μάλιστα ο γιατρός παράτησε την εφημερία του για να πάει στη Χαλκιδική

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 36χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, με τον 38χρονο αγγειοχειρουργό να κατηγορείται για τη δολοφονία της.

“Ας μιλήσει ο γιατρός να λυτρωθούμε. Ας ανοίξει το στόμα του και ας μας πει τι έγινε. Αναζήτησα τον γιατρό… Τα στοιχεία είναι ακλόνητα”, δήλωσε ο σύζυγος της μητέρας τριών παιδιών στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Όπως είπε, χθες, η δικηγόρος του συζύγου του θύματος, στην εκπομπή “Live News”: “Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις (από τον γιατρό) και τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, διαψεύδουν κατηγορηματικά τον κατηγορούμενο στους επιμέρους ισχυρισμούς του”.

Όπως είπε η δικηγόρος, το θύμα ήταν μία “μητέρα και αφορσιωμένη σύζυγος και δεν είχε καμία ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Τον κατηγορούμενο τον γνώρισε στο πλαίσιο μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο… Συνάντησε τον γιατρό ο οποίος εφημέρευε. Γίνεται φίλος της ασθενούς μέσω του Facebook, με δική του πρωτοβουλία.Της έκανε μία πρώτη επέμβαση και της είπε ότι πρέπει να κάνει και μία δεύτερη για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα για τη φλεβίτιδα”. Όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής, ο γιατρός ήταν ειδικευόμενος και κανονικά δε θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος χειρουργείο. Μάλιστα, η επέμβαση της γυναίκας, δεν έχει καταγραφεί πουθενά ότι έγινε…

Σύμφωνα με την δικηγόρο του γιατρού, ο γιατρός παραδέχεται ότι έκανε την επέμβαση “μια μικροεπέμβαση” όπως είπε η ίδια στο LiveNews. “Ήταν μια μικροεπέμβαση, η οποία δεν απαιτεί παρουσία ειδικού. Μπορεί να γίνει και από ειδικευόμενο με την άδεια και εις γνώση των προϊσταμένων του”.

Παράτησε την εφημερία για να πάει στη Χαλκιδική

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το LiveNews, ο γιατρός, το βράδυ που έφυγε, κοντά στα μεσάνυχτα από το νοσοκομείο με σκοπό να ταξιδέψει στη Χαλκιδική, είχε εφημερία. Επέστρεψε μάλιστα στις επτά το πρωί για να συνεχίσει την εφημερία του μέχρι το μεσημέρι. Και αυτό, προκύπτει από κατάθεση διευθυντή του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται μάλιστα, πριν πάει πάλι στο νοσοκομείο στις επτά το πρωί, έπλυνε το αυτοκίνητό του ενώ όταν τελείωσε την εφημερία, το έπλυνε ξανά, σε άλλο πρατήριο.

Το ότι είχε εφημερία εκείνο το βράδυ, το είπε και η δικηγόρος του γιατρού, η οποία τόνισε ωστόσο, ότι ο γιατρός αρνείται κάθε σχέση με τη δολοφονία της κοπέλας…

Πηγή: LiveNews

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg