Δολοφονική επίθεση σε σχολείο στα Γλυκά Νερά! Γάζωσαν άνδρα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

67

– Ένα αυτοκίνητο πέρασε και άγνωστος “γάζωσε” έναν άνδρα
– Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”
– Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας είναι νεκρός
– Τραυματίστηκε σοβαρά γυναίκα που ήταν μαζί στο σημείο

Ενας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, πριν από λίγη ώρα, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και μια γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο πολύ κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι από το σημείο πέρασε ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα. Οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του άνδρα με αυτόματο όπλο, πιθανότατα τύπου καλάσνικοφ.
Από τις σφαίρες των δραστών ο άνδρας φέρεται να έπεσε νεκρός, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, μια γυναίκα που ήταν κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι ο νεκρός είναι γνωστός “μπράβος” της νύχτας και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε καμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται ότι είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Πανικός στο σχολείο

Το περιστατικό έγινε μερικά μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου με δεκάδες μικρά παιδιά να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Πολλοί ήταν και οι γονείς που βρίσκονταν στο σημείο και είναι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης.
Όπως είναι φυσικό στο σχολείο προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση. Δάσκαλοι και γονείς προσπαθούν να ηρεμήσουν τα παιδιά.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε ενώ τα περισσότερα παιδιά είχαν μπει στο χώρο του σχολείου και έτσι δεν κινδύνεψαν, ωστόσο οι κουκουλοφόροι φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονταν αν θα υπάρξουν θύματα, γεγονός που πιστοποιείται από τον τραυματισμό της γυναίκας γυναίκας που έτυχε να περνάει από το σημείο.

Τον γάζωσαν με 20 σφαίρες

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως το θύμα την ώρα της επίθεσης βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του. Οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτόματο όπλο για να είναι βέβαιοι ότι οι σφαίρες θα διαπεράσουν τις λαμαρίνες. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 σφαίρες κατά του άνδρα. Οι δράστες θέλησαν να “τελειώσουν” το θύμα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο πλαίσιο “πολέμου” κυκλωμάτων της νύχτας που μαίνεται των τελευταίο καιρό.
Το γεγονός ότι οι δράστες επέλεξαν να χτυπήσουν τέτοια ώρα, δίπλα σε σχολείο δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι για όλα.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg