Δυναμικό comeback για γνωστό σίριαλ μετά από 20 χρόνια!!!

99

Ποιο πολύ αγαπημένο σίριαλ αποφασίστηκε να γυρίσει με ένα πολύ δυνατο comeback, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια!!! Επειδή δεν πάει ο νούς σας, εμείς σας έχουμε την απάντηση για να την δείτε κάντε ένα απλό ΚΛΙΚ!!!

 

Οι τελικές αποφάσεις για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» πάρθηκαν! Το σίριαλ, που βρισκόταν στην κορυφή της τηλεθέασης και τις τρεις σεζόν προβολής, κάνει δυναμικό come back από τη συχνότητα του Ant1 και όχι από του ΣΚΑΪ.

Μετά από 20 χρόνια, η θρυλική παρέα του Ακάλυπτου θα γεμίσει γέλιο και ξεκαρδιστικές ατάκες τη μικρή οθόνη με τις πρώτες συζητήσεις των υπευθύνων του καναλιού και των συντελεστών να έχουν ξεκινήσει. Στόχος είναι τα νέα επεισόδια να βγουν στον αέρα την επόμενη σεζόν, 2016-2017.

Το σενάριο υπογράφει και πάλι ο δημιουργός της σειράς Λευτέρης Καπώνης και τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Τέμπος. Όσον αφορά στους ηθοποιούς; Υπάρχει επιθυμία στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να βρεθούν τα ίδια πρόσωπα με τις επαφές να έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες αντιδράσεις να είναι θετικές!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

filathlos.gr