Εικονική περιήγηση στον τόπο γέννησης του Ιησού στη Βηθλεέμ! 360° βίντεο!

76

Ένα νέο βίντεο 360 μοιρών δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να περιηγηθούν στον τόπο όπου πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς!

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μπορείς κανείς να μεταφερθεί στους Αγίους Τόπους και να δει το σημείο όπου πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς. Ο Danny Herman, γνωστός και ως “Danny the Digger”, μεταφέρει τους επισκέπτες σε έναν τόπο που επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο.

Το βίντεο γυρίστηκε στον Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Pearry Teo και αποτελεί μέρος της ευρύτερης σειράς που ονομάζεται Bible VR και χρησιμοποιεί την εικονική πραγματικότητα για να ζωντανέψει τη Βίβλο.

Ο Herman φαίνεται να κατεβαίνει τα σκαλιά μέσα στο ιερό πριν αρχίσει να περιγράφει το σημείο όπου πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς. “Αυτό είναι ένα από τα πιο ιερά σημεία στους Αγίους Τόπους”, εξηγεί και δείχνει ακόμα και το σημείο όπου οι τρεις μάγοι στάθηκαν κατά την επίσκεψή τους στο βρέφος.

“Εκτός από το γεγονός ότι τα θεμέλια του Χριστιανισμού ξεκίνησαν με τη γέννηση του Ιησού Χριστού και η Εκκλησία της Γεννήσεως σηματοδοτεί το σημείο όπου πιστεύεται ότι γεννήθηκε. Η Εκκλησία της Γεννήσεως είναι ένα από τα πιο παλιά και ιερά σημεία στον κόσμο”, τόνισε ο σκηνοθέτης Pearry Teo.

Πηγή: Dailymail

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg