Εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα άστρα για όλα τα ζώδια τον Μάΐο !!!

86

Μάΐος,γιορτή των λουλουδιών, προάγγελλος του καλοκαιριού! Τι άλλο από ελπιδοφόρος θα μπορούσε να είναι ο μήνας αυτός που έρχεται να μας φέρει την ελπίδα και την θετική διάθεση, με τον Ερμή που επανέρχεται σε ορθή πορεία να φέρνει στις σκέψεις και τις ενέργειες μας την ορμή του ζωδίου που τον φιλοξενεί, του ατρόμητου Κριού! Με την Αφροδίτη στον παθιασμένο Κριό αλλά και τον Άρη στους επικοινωνιακούς και άστατους Διδύμους για όλη τη διάρκεια του μήνα ο ερωτικός τομέας θα παρουσιάσει πολλές ευκαιρίες για φλερτ, ξένοιαστες στιγμές, ανανέωση και αναζωογόνηση της ψυχολογίας μας, αλλά καλό θα ήταν στις νέες γνωριμίες να δώσουμε τον χρόνο να δείξουν την πραγματική δυναμική τους για να μην απογοητευτούμε αργότερα.. Ο Κρόνος δε που συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για οριστικές αποφάσεις.. Γενικότερα λοιπόν ο Μάιος αναμένεται να είναι ένας ήσυχος μήνας χωρίς φυσικά να λείψουν και οι κάπως έντονες στιγμές..

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.

Τα φεγγάρια του μήνα:
Η Πανσέληνος στις 11/5 στο ζώδιο του Σκορπιού δεν αγαπά τα αβάσιμα λόγια και προτιμά την εσωστρέφεια.. Οι Πλούτωνας και Ποσειδώνας σε θετικές όψεις με το ολόγιομο φεγγάρι εμπλουτίζουν τη διάθεση τόσο με ρομαντισμό όσο και με πάθος αρκεί να βαδίσουμε προσεκτικά στο ερωτικό μονοπάτι που φωτίζει..

Η Νέα Σελήνη στις 25/5 στους Διδύμους ευνοεί τις μετακινήσεις, τα ταξιδάκια, τις επαφές κάθε είδους και κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με την

Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Μάιο 2017!

1/5 Ερμής σύνοδος με Ουρανό: Αναπάντεχες ειδήσεις ,καινούργιες ιδέες και ξαφνικές συναντήσεις φέρνουν στη ζωή μας ενθουσιασμό και αισιοδοξία!
3/5 Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία: Καιρός να ξεκαθαρίσουμε τις σκέψεις από τις αποφάσεις και επιτέλους να δράσουμε!
4/5 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Η διαίσθηση μας θα είναι ισχυρή και αν την ακούσουμε θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές..
9/5 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Αποκαλύψεις και αποσαφηνίσεις καταστάσεων που ως τώρα λειτουργούσαν στο σκοτάδι ή στην αδιαφάνεια..
11/5 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Ευνοούνται σοβαρές αποφάσεις, σταθεροποιητικές ενέργειες και επαφές με άτομα εξουσίας.
11/5 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Δυσκολίες στην πραγματοποίηση των στόχων μας, με την αναβλητικότητα να στέκεται εμπόδιο στη δράση..
12/5 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία: Πολύ ευνοϊκό διάστημα για να κυνηγήσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας! Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!
16/5 Ο Ερμής περνά στον Ταύρο: Οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας κυριαρχούνται από πρακτικότητα και ρεαλισμό, και ότι χάνουν σε ορμή το κερδίζουν σε σταθερότητα..
19/5 Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ιδανική στιγμή να λύσουμε τις διαφορές μας με άτομα που είχαμε διαφωνίες γενικού αλλά και ειδικού περιεχομένου..
19/5 Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία: Η ημέρα ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, τις σπατάλες, την καλοπέραση και την ενδεχομένως υπέρμετρη αισιοδοξία..
25/5 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Προσοχή σε σχέσεις ερωτικές αλλά και υποθέσεις οικονομικές που πολύ εύκολα μπορούν να διαρραγούν και μάλιστα χωρίς πιθανότητες αποκατάστασης..
28/5 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Η φαντασία συναντά την έμπνευση και η διαίσθηση μας είναι ιδιαιτέρως τονισμένη! Ιδανική στιγμή να εξομολογηθούμε τα συναισθήματά μας στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει!
29/5 Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο: Εξασθενεί ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα μας με την αυτοσυγκράτηση και τους περιορισμούς που μόνοι δημιουργούμε στο μυαλό μας να μειώνουν την αυτοεκτίμησή μας.. Προσοχή στην αναίτια εκδήλωση θυμού..
31/5 Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ουρανοκατέβατες ευκαιρίες ζητούν από εμάς τις διακρίνουμε και να ωφεληθούμε! Το θάρρος και η ορμητικότητα θα αποφέρουν καρπούς!
31/5 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Οι βαθύτερες επιθυμίες μας μπορούν να γίνουν αληθινές με την όψη αυτή! Ευνοούνται οι σημαντικές συζητήσεις, οι εξομολογήσεις αλλά και οι εξομάλυνση αντιθέσεων με πρόσωπα σημαντικά για τη ζωή μας..

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

πηγή astrologos.gr