ΕΚΤΑΚΤΟ : «Πνίγηκε» η Αττική από την ξαφνική βροχόπτωση, μέχρι και χιόνια τις επόμενες μέρες !!

77

 

Σε ποτάμια μετατράπηκαν για μια ακόμη φορά οι δρόμοι στην Αττική, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εκατοντάδες οι κλήσεις στην πυροσβεστική.

Έντονα προβλήματα προκάλεσε στην Αττική η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, παρακωλύοντας την κυκλοφορία, ενώ πολλά δέντρα έπεσαν από την ισχυρή βροχή.

Παράλληλα, σε ποτάμια  μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι της Αττικής, ενώ ακινητοποιήθηκαν οχήματα.

Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα.

Ωστόσο, η καλοκαιρία θα διαρκέσει λίγες ώρες, καθώς από το βράδυ της Τρίτης θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στις ορεινές και τις ημιορεινές περιοχές της χώρας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά της χώρας.

Την Κυριακή (27-11-2016) και τη Δευτέρα (28-11-2016) το Ιόνιο (κυρίως οι νοτιότερες περιοχές), η Πελοπόννησος, η Στερεά, οι Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν η Θεσσαλία και τη Δευτέρα και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα σταδιακά στο Ιόνιο και τις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν.

Επισημαίνεται ότι με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από την Τρίτη (29-11-2016) αναμένονται: Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

πηγή news247.gr