Εντυπωσίασαν Όλους τα Εγκαίνια της 2η Ανθοκομικής Έκθεσης στις Αχαρνές (VIDEO)

129

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της  2ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών που έγιναν στη Πλατεία των Θρακομακεδόνων στις 28-5-2016. Την κορδέλα έκοψε ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Γιάννης Κασσαβός με το Μητροπολίτη Ιλίου-Πετρουπόλεως και Αχαρνών κο Αθηναγόρα. Πολλοί επίσημοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της Έκθεσης δίνοντας χαιρετισμούς και ευχές για αυτή τη πρωτοβουλία, που θα καθιερώσει την Ανθοκομική Έκθεση ΘΕΣΜΟ για τον Δήμο των Αχαρνών, μιας και  η ιστορική σχέση, η  παράδοση και οι δημότες των Αχαρνών είναι ταυτισμένοι με την καλλιέργεια.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς του Δήμου Αχαρνών με την ανθοκαλλιέργεια και την ανθοπαραγωγή και τόνισε ιδιαίτερα τη μοναδική φυσική ομορφιά και τον αστείρευτο φυσικό πλούτο του Δήμου Αχαρνών.

Στην αναφορά του για την φετινή Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών δήλωσε:

Η γιορτή του Περιβάλλοντος είναι και φέτος στις Αχαρνές. Είναι στην πλατεία Θρακομακεδόνων. Σε αυτόν τον ειδυλλιακό χώρο στους πρόποδες της Πάρνηθας. Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών είναι φέτος πιο λαμπερή, πιο όμορφη και πιο… ευδόκιμη.

Αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν εχέγγυο ότι η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών θα καθιερωθεί σαν ένας θεσμός για τον Δήμο Αχαρνών. Ειδικά η φετινή Ανθοκομική Έκθεση των Αχαρνών είναι αφιερωμένη στα παιδιά περιλαμβάνοντας πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων γι’ αυτά “.

Τα καλύτερα λόγια, ευχές και συγχαρητήρια δόθηκαν από πολλούς επισήμους, μεταξύ των οποίων ήταν ο Πρεσβευτής της Δημοκρατίας του Καζακστάν κ. Αλεξέι Βολκόφ, ο κος Τσιρώνης (Αναπληρωτής Περιβάλλοντος),  ο κος Γιάννης Δέδες (βουλευτής του Σύριζα),  ο κος Βλάχος (βουλευτής της Ν.Δ), ο κος Μπούρας (βουλευτής) τονίζοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία δίνει ανάπτυξη στην περιοχή …

Δημοσιογραφική επιμέλεια ρεπορτάζ Αθηνά Περράκη

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg