Εντυπωσιακό το σπίτι της Καραβάτου και του Κατσούλη!!! Θα θαμπωθείτε… (PHOTOS)

165

 

Είναι το παλάτι τους. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν δημιουργήσει ένα πανέμορφο σπίτι όπου μαζί με τα δυο τους παιδιά απολαμβάνουν όλες τις ξένοιαστες στιγμές. Ο χώρος του σπιτιού τους είναι πολύ ζεστός και οικείος, ενώ αυτό που κλέβει την παράσταση από την είσοδο κιόλας είναι ο εντυπωσιακός και καταπράσινος κήπος τους.

 

 

Εκεί η παρουσιάστρια έχει φυτέψει λεμονιές και διάφορα λουλούδια, ενώ ειδικά τώρα το καλοκαίρι που λόγω της γέννας της δεν έχει επιστρέψει στην εκπομπή περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι minimal την διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η Κατερίνα με τον Κρατερό.

 

 

Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε γήινα χρώματα,  ενώ τα πατώματα είναι ξύλινα. Αγαπημένη γωνία του ζευγαριού, είναι το τζάκι όπου το χειμώνα μαζεύονται με τους φίλους τους και απολαμβάνουν το κρασάκι τους. Τα μπάνια είναι σε λευκό χρώμα, ενώ τα δωμάτια που δίνουν ρέστα είναι αυτά των παιδιών. Στο δωμάτιο του νεογέννητου κυριαρχεί το μπλε χρώμα με την κούνια του να είναι λευκή ενώ, στο δωμάτιο της μικρής Αέλιας είναι πλημμυρισμένο με κάθε λογής παιχνίδια. Η παρουσιάστρια μάλιστα γνωρίζοντας πως η κόρη της είναι υπερδαστήρια έχει αποχωριστεί από το σπίτι τα μικρά αντικείμενα γιά αυτό και σπάνια θα δεις κανείς μπιμπελό.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr