Εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό!!! Ρίχνουν τον Τσίπρα για να φέρουν τον…

134

 

Μεγάλη και “επικίνδυνη” φαίνεται πως είναι η ατζέντα του νέου προέδρου της Ν.Δ, καθώς όλα δείχνουν πως έχει ξεκάθαρη θέση για την σύσταση Εξεταστικής Επιπροπής, για τον πρώην υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, με αφορμή τα capital controls και την απώλεια δις ευρώ του TXΣ.

Τα βαριά οικονομικά αδικήματα σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, προβληματίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μήνες πριν αναλάβει την θέση του προέδρου και τώρα σύμφωνα με στοιχεία που έχει συλλέξει ο Λευτέρης Αυγενάκης, ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες.
Τα στοιχεία του κ. Αυγενάκη, είναι αποδεικνύουν ότι, για προσωπικά οφέλη κυβερνητικών στελεχών, υπήρξε “εσωτερική διαχείριση”, παρότι γνώριζαν τα επερχόμενα capital controls.

Το moto του νέου αρχηγού της Ν.Δ, είναι πως έφτασε πλέον η ώρα να εφαρμοστούν όλοι οι νόμοι στην Ελλάδα, με πολλούς να κάνουν λόγο ότι στην συνέχεια, θα μπει στην ατζέντα του κ. Μητσοτάκη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Το ΄΄σφάλμα΄΄, του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, για τη Νέα Δημοκρατία, είναι ότι πίεσε τον Γιάννη Στουρνάρα, να ΄΄κανονίσει΄΄ ραντεβού με τον Μάριο Ντράγκι, ώστε να βοηθήσει τον κ. Τσίπρα.
«Δεν έχω πειστεί, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας» είχε δηλώσει την περίοδο της εκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου, ως προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δεν τον είχε ψηφίσει.

«Πίστευα πάντα ότι στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να μην είναι πολιτικό πρόσωπο. Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών για να σηματοδοτήσει πράγματι την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πατρίδα μας» είχε προσθέσει ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, οι πληροφορίες του voicenews.gr, θέλουν να ανακοινώνει παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα αλλά και την Νέα Δημοκρατία.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr